Antena Meniu Search
x

Video A început călătoria RadioAventura. Primul oraş de unde Morar și Buzdugan vor transmite matinalul Morning ZU

Autorulota Zu va fi a doua casă a echipei de matinal, prezentată de Mihai Morar și Daniel Buzdugan. Este mașina în care ei își vor petrece tot timpul și de unde vor transmite toate edițiile speciale, timp de două săptămâni. Studioul de radio portabil va da deșteptarea din 14 orașe diferite.

de Redactia Observator

la 16.06.2024 , 20:15

Cei mai îndrăgiţi oameni de radio au plecat către prima destinație din această călătorie de două săptămâni. Autorulota Zu va transimte cel mai ascultat matinal de radio din România, în fiecare zi din alt oraș.

A început călătoria RadioAventura

"De fiecare dată când am plecat cu așteptări, fie ne-au fost înșelate, fie depășite. Deci mă duc în RadioAventura ca și cum m-aș duce în Athos, sunt gata pentru minuni. A trecut fix un an de când nu am mai condus o dihanie din asta care poartă un studio de radio în spate. Nici nu îmi imaginez ce se va întâmpla în al patrulea an", spune Mihai Morar.

Vezi și

"Eu mai dispar câteodată și ei mai fac mișto de mine câteodată, unde-i Buzdu. Asta ne mai ține în viață că mai plecam și noi. Sper să fie palpitant cu bătăi de inimă, asta îmi doresc", adaugă Daniel Buzdugan.

Vor străbate 2.000 de km și vor transmite în direct 24/24. Mai exact, pe langa ediţia de matinal dintre orele 7-10, îi putem urmari pe site, online, pe tot parcursul zilei. Cei care vor să le urmărească traseul, au acces online şi la locația maşini. Destinațiile nu sunt cunoscute și tocmai asta, face ca totul să devină o reală aventură. Emma şi Tea par să fie şi ele pregătite.

"Vom prelua cu inima și ochii deschiși și să ne bucurăm de locurile frumoase și oamenii generoși care ne bagă în casele lor. Nu te astepţi ca de partea cealaltă a căștilor și microfoanelor să se afle așa suflete mișto. Este foarte mișto să te duci peste oameni, peste ascultători când nu se așteaptă", spun ele.

Acum putem dezvălui și prima locație, de unde mâine, 17 iunie, se va transmite matinalul Morning ZU: "Vine vara și pornim iar tevatură și plecăm în toată țară cu radioAventură și fiindcă e multă cadura începem prin a da o tură unde credeți? Pitești". Peste 1.200.000 ascultători unici, sunt zilnic prezenți alături de moderatorii Daniel Buzdugan și Mihai Morar în Morning ZU. De 16 ani, RADIO ZU scrie istorie în România

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Media » A început călătoria RadioAventura. Primul oraş de unde Morar și Buzdugan vor transmite matinalul Morning ZU