Antena Meniu Search
x
LIVE

Video America Express, sezonul 6. Cine a câștigat jocul de amuletă, desfășurat la înălțime

Alexia și Aris Eram, Ada Galeș și mama ei, Iulia Albu și Mike s-au luptat cot la cot în jocul de amuletă de la America Express, sezonul 6 ediția 22 din 20 noiembrie 2023. Rezultatul a stârnit reacții controversate.

De Redactia Observator la 20.11.2023, 22:37

În cea de-a doua fază a jocului de amuletă de la America Express, sezonul 6 ediția 22 din 20 noiembrie 2023, cele trei echipe au cărat piesele de puzzle pentru a recrea tabloul văzut anterior. Concurenții au fost nevoiți să traverseze un pod de sticlă legați de mâini, la spate, iar proba le-a pus ceva probleme unora dintre ei.

La un moment dat, băieții din echipele Iulia Albu și Mike, Alexia și Aris Eram au apelat la o tehnică diferită și și-au cărat partenerele în spate pentru a economisi timp. Cu toate acestea, din cauza înălțimii, Iulia nu putea ridica picioarele și a fost mai mult târâtă.

„O să leșin!”, a spus vedeta la un moment dat în timpul jocului de amuletă de la America Express, sezonul 6 ediția 22 din 20 noiembrie 2023. „E un efort foarte mare pentru că el nu putea să mă ridice complet în spate, pentru că eu nu îmi puteam ghemui genunchi la pipet și mă dureau atâ de tare că i-am spus „eu o să mor pe podul ăsta”, a mai adăugat ea.

„La a treia placă deja nu mai puteam, mi se părea din ce în ce mai greu să mă susțină Aris și practic, eu să mă țin după el, să fac pașii atât de mari și să meargă el cu mine în spate”, a mărturisit și Alexia Eram.

Pe acelaşi subiect

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Media » America Express, sezonul 6. Cine a câștigat jocul de amuletă, desfășurat la înălțime