Antena Meniu Search
x

Video America Express, sezonul 6. Cine a câștigat prima imunitate din al șaselea stage: "Noi oftăm pe margine!"

America Express, sezonul 6. În ediţia de marţi, 28 noiembrie 2023, a emisiunii de la Antena 1 Irina Fodor a anunțat cine a câștigat prima imunitate din cel de-al șaselea stage de pe Drumul Soarelui. Episodul integral poate fi urmărit în AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 28.11.2023, 22:35

Vezi și

America Express, sezonul 6. Concurenții au avut parte de o zi dificilă și plină de tot felul de misiuni dificile, căci Irina Fodor a pus la bătaie o miză extrem de importantă. Potrivit a1.ro, prima echipă care a reușit să ajungă la ea, în Plaza San Francisco,a câștigat prima imunitate din cel de-al șaselea stage de la America Express sezonul 6.

America Express 28 noiembrie 2023. Cine a câștigat prima imunitate din cel de-al șaselea stage

După ce au terminat de predat lecții de desen la o școală, fiecare a fost nevoit să își curețe cămașa murdărită de copii la cursuri. După ce a văzut poza cu dovada, Irina Fodor a transmis indicațiile pentru următoarea misiune. La Sombrero Homero Ortega, cel mai important producător de pălării din Ecuador, fiecare echipă a avut de îndeplinit o sarcină. Cine a reușit să termine a primit apoi plicul cu următoarele indicații:

"Dragilor, acum trebuie să aflați adevărata poveste a faimoaselor pălării Panama, problema e că e tipărită pe dos. Înainte de-a ajunge la mine trebuie să vă opriți în jurul Centro interamericano de Artes Populares din Cuenca, să găsiți o oglindă și să citiți textul împreună cu doi localnici. Apoi că aștept la Plaza San Francisco cu prima imunitate din această imunitate”, scria în plicul primit.

Pe acelaşi subiect

Fiecare s-a mișcat cât de repede a putut, pentru a ajunge la Irina Fodor, care aștepta să dea o imunitate. Ajunși în fața acesteia, concurenții au avut de răspuns la niște întrebări din textul citit în oglindă. Apoi a venit mult așteptatul moment al verdictului. În Cuenca, Irina Fodot a anunțat cine a câșitgat imunitatea în ediția 26 a emisiunii America Express sezonul 6.

"Avem de lămurit niște lucruri. Iulia și Mike, voi ați ajuns pe penultimul loc la mine, dar din punctul meu de vedere sunteți pe ultimul loc pentru că nu ați respectat proba”, a zis Irina Fodor, care a dezvăluit faptul că cei doi nu au venit cu cămășile spălate la ei. "Ne asumăm orice pedeapsă!”, a fost replica Iuliei Albu.

"Pe ultimul loc au venit Ada și Tony, dar acum vor fi pe penultimul loc”, a continuat Irina Fodor. Nu a durat mult și a venit verdictul: imunitatea mare a fost câștigată de Sânziana Negru și Laura Giurcanu, în ediția 26 a emisiunii America Express sezonul 6. "Noi oftăm pe margine!”, a zis Tony.

Și ceilalți concurenți au avut diferite reacții, la auzul veștii. Apoi, Irina Fodor a anunțat ce urmează pentru restul echipelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » America Express, sezonul 6. Cine a câștigat prima imunitate din al șaselea stage: "Noi oftăm pe margine!"