Antena Meniu Search
x

America Express, sezonul 6. Iulia Albu, gest surprinzător din dorința de a câștiga cursa

America Express, sezonul 6. Din dorința de a câștiga cursa, Iulia Albu și-a scos un as din mânecă și a făcut un gest surprinzător în ediția 31 din 5 decembrie 2023. 

de Redactia Observator

la 05.12.2023, 21:38

America Express, sezonul 6. Iulia Albu, gest surprinzător din dorința de a câștiga cursa

Încă de când au ajuns pe plaja Pacificului, concurenții au visat la momentul în care se pot scălda în apa celui mai mare ocean din lume. Ei au avut, în sfârșit, ocazia în ediția 31 de la America Express, sezonul 6 din 5 decembrie 2023, însă în timpul unei probe inedite. Cele 5 echipe rămase în competiție s-au schimbat în costumele de baie și au învățat să facă surf. În continuare, în drumul spre jocul de amuletă, concurenții au mai avut de făcut o serie de misiuni.

America Express, sezonul 6. Iulia Albu, gest surprinzător din dorința de a câștiga cursa

În primă fază au avut de strâns 5 nici de cocos de la localnici, pe lângă cele 5 pe care le-au primi de la Irina Fodor atunci când au pornit în cursă. Căutarea nucilor de cosos s-a dovedit, însă, a fi mult mai complicată decât s-au așteptat cu toții, iar fiecare echipă a apelat la strategii diferite.

În timp ce Alexia și Aris Eram au găsit rapid o mașină și au plecat într-un alt loc pentru a cumpăra fructele, Ada Galeș și mama ei au mers la un restaurant aflat lângă plaja pe unde a avut loc careul.

Și Iulia Albu și Mike au apelat la un as din mânescă. Vedeta a scos la înaintare unele dintre cele mai de preț obiecte din bagaj. Pentru a obține cele 5 nuci de cocos, Iulia Albu a dat la schimb un inel și o pereche de cercei. „I-aș fi dat orice. Inclusiv accesoriul de cap”, a mărturisit Iulia Albu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » America Express, sezonul 6. Iulia Albu, gest surprinzător din dorința de a câștiga cursa