Antena Meniu Search
x

America Express, sezonul 6. Probleme mari pentru o echipă chiar înainte de cursă. Laura Giurcanu nu se mai putea ține pe picioare și a avut nevoie de ajutorul medicului

Probleme mari pentru o echipă în ediția 30 din 4 decembrie 2023, din America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6. Laura Giurcanu nu s-a mai putut ține pe picioare, iar colega sa, Sânziana Negru a trebuit să plece singură în cursa pentru obținerea imununității mari. 

de Redactia Observator

la 04.12.2023, 21:58

America Express, sezonul 6. Probleme mari pentru o echipă chiar înainte de cursă. Laura Giurcanu nu se mai putea ține pe picioare și a avut nevoie de ajutorul medicului

După o zi istovitoare cum a fost aceea de ieri când au fost puse în joc amuleta și Jokerul, câștigate în final de echipa Ada și Tony, astăzi, concurenții se resimt! Prima care „a ridicat două degete” acuzând o stare de epuizare a fost Laura Giurcanu. O durere profundă de stomac a pus-o la pământ, chiar dacă își dorea să fie alături de colega sa, Sânziana Negru.

Laura Giurcanu a avut nevoie de intervenția medicilor

Încă de la careu, Laura Giurcanu simțea că nu poate sta pe picioare, iar la scurt timp a intervenit echipa medicală pentru a-i acorda ajutor specializat, în timp ce echipele au pornit în misiunea care nu îi duce departe de Oceanul Pacific. 

Chiar pe plajă, acolo unde s-a format careul și Irina Fodor i-a anunțat ce au de făcut în prima parte a zilei, a sosit echipa de medici care a luat-o pe Laura Giurcanu în ambulanță: „Nu știu cum o să joc pentru că îmi e rău! Mă durea stomacul într-un fel în care nu m-a durut în viața mea! Pur și simplu nu puteam să stau în picioare, nu putem să stau dreaptă! Voiam doar să mă fac așa mică, mică, mică!”

Asistenta echipei a sosit pentru a o lua de la careu, iar Laura se gândea la coechipiera sa cum se va descurca singură: „Păi și Sânzi!?”, întreabă ea cu vocea duioasă. Însă sănătatea sa este mai important, motiv pentru care s-au aplicat regulile. Sânziana Negru: „Vedeam că nici nu putea să stea în picioare!”

Între timp, după ce Laura Giurcanu a plecat de pe plajă de mână cu echipa medicală

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » America Express, sezonul 6. Probleme mari pentru o echipă chiar înainte de cursă. Laura Giurcanu nu se mai putea ține pe picioare și a avut nevoie de ajutorul medicului