Antena Meniu Search
x

America Express, sezonul 6. Penalizarea usturătoare primită de o echipă care a schimbat total clasamentul. Cine a intrat la cursa pentru ultima șansă

America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția 23 din 22 noiembrie 2023. Multă tensiune şi suprize la adunarea echipelor. Una dintre ele a fost penalizată usturător, iar de aici tensiunea a crescut. 

de Redactia Observator

la 22.11.2023, 21:39

America Express, sezonul 6. Penalizarea usturătoare primită de o echipă. Cine a intrat la cursa pentru ultima șansă

 Cursa pentru a doua imunitate din ediția trecută s-a încheiat cu două certitudini: Ada și Tony Galeș au devenit imune la finalul etapei a cincea, iar ultima echipă din întrecere a fost cea alcătuită din Iuliana Pepene și Sonia Simionov.

Cine a intrat la cursa pentru ultima șansă

Însă perechea care ocupă ultimul loc este formată din Alexia și Aris Eram, penalizați pentru că au făcut o poză în parcul greșit, nu așa cum a fost indicat în misiune! Ajunși la jumătatea traseului de pe Durmul Soarelui, concurenții au avut parte de un careu tensionat.

“Ce e sigur acum este că Sonia și Iuliana care sunt pe ultimul loc. Ele nu au putut fi salvate nici de poze, care nu au fost rele, dar au ajuns cu o oră și jumătate după ultima echipă. Pe locul doi au ajuns la mine două echipe, dar aici avem o problemă! Alexia și Aris, voi nu ați făcut ultima probă așa cum trebuia. Trebuia să mergeți în alt parc să faceți pozele, voi ați făcut pozele în parcul în care vă așteptam. Este adevărat că nu a fost vian voastră, dar, de obicei, în situațiile acestea, cuplurile trebuie să se întoarcă și să facă misiunea așa cum este scrisă în plin, în acel loc anume. De asta, pe locul 2, sunt numai Sânziana și Laura. Voi doi veți merge astăzi în cursa pentru ultima șansă!", a anunțat Irina Fodor.

Pe acelaşi subiect

”În momentul acela, am crezut că înnebunesc. A fost exact lucrul pe care nu mi-l doream după o săptămână atât de tensionată”, a spus Alexia Eram.

Echipa Alexia și Aris Eram a căzut direct la coada clasamentului. Alexia și-a justificat greșeala: "Noi, practic, ne-am luat după acel domn, care a spus că acolo este parcul, noi neștiind Ecuadorul, l-am crezut. Greșeala noastră a fost că nu am întrebat mai mulți oameni să fim siguri că este acolo".

Au aflat penultima echipă din competiție, care va pleca în cursa pentru ultima șansă și, totodată, s-au făcut noi strategii privind votul celei de-a treia echipe trimise în această mult temută întrecere. A treia echipă plecată în cursa pentru ultima șansă este formată din Romică și Cătălin Țociu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » America Express, sezonul 6. Penalizarea usturătoare primită de o echipă care a schimbat total clasamentul. Cine a intrat la cursa pentru ultima șansă