Antena Meniu Search
x

Galerie foto America Express, sezonul 6. Schimbări la cursa pentru ultima șansă, după atacul armat

America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, vine cu o schimbare pa cursa pentru ultima șansă, după ce cu o seară înainte, un incident dramatic a avut loc în cadrul emisiunii, iar protagonști au fost Cleopatra și Edward Sanda.

de Redactia Observator

la 08.11.2023, 21:21

“Bună dimineața, dragilor! Nu este o dimineață prea plăcută și n-am nici vești foarte bune. Aseară s-au petrecut niște lucruri despre care trebuie să vorbim și pe care trebuie să le știți cu toții! Una dintre echipele noastre a fost atacată și jefuită. Este vorba de Cleopatra și Edward, ei nu au pățit nimic. Șoferul și reporterul nostru au fost jefuiți cu pistolul la tâmplă. Edward era lângă mașină, a tras-o pe Cleopatra înauntru, cei de la securitate au venit în aceeași secundă”, a început Irina Fodor.

America Express, sezonul 6. Schimbări la cursa pentru ultima șansă, după atacul armat

Drept urmare a venit și continuarea, iar Irina a anunțat că se dorește ca de data aceasta cursa pentru ultima șansă se se termine pe zi. "Adrianei, colegei noastre, i -a furat telefonul, doi dintre agresori au fost prinși deja aseară și după cu vedeți astăzi suntem înconjurați de poliție și de securitate. Hoții, se pare că nu voiau decât telefoanele și, doamne ferește, dacă, cumva, se întâmplă vreodată, deși e imposibil astăzi, dar dacă se întâmplă orice, dați telefonul! E telefonul de producție, oricum nu aveți telefoanele voastre. Nu negociați! În timpul zilei pare că nu se întâmplă așa ceva. Astfel, vom încerca să terminăm cursa de astăzi pe zi”

Din cauza evenimentului ce s-a petrecut cu o seară în urmă, echipele și producția au decis dublarea echipelor de securitate și, inclusiv, autoritățile locale au fost prezente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » America Express, sezonul 6. Schimbări la cursa pentru ultima șansă, după atacul armat