Antena Meniu Search
x

Amicalul România – Liechtenstein, transmis aseară de Antena 1, lider detașat de audienţă

Cu Ianis Hagi căpitan în premieră, naţionala României nu a reuşit să câştige ultimul amical înainte de EURO. Ianis Hagi, Coman şi Mihăilă au ratat marile ocazii ale meciului, ȋntr-o confruntare care s-a impus ca lider de audienţă la nivelul tuturor categoriilor de public.

de Redactia Observator

la 08.06.2024 , 11:11

Difuzat aseară în intervalul 21:01 – 23:03, amicalul România – Liechtenstein a ocupat primul loc în topul audiențelor pe toate targeturile. Pe segmentul de public comercial cu vârste cuprinse ȋntre 21 și 54 de ani, meciul a înregistrat 6 puncte de rating și 24.8% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund, Pro TV, a obținut 4.9 puncte de rating cu 20.4% cotă de piață. Și pe segmentul urban, meciul tricolorilor s-a situat pe primul loc, înregistrând 7 puncte de rating și 20.7% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2, Pro TV, a obținut 5 puncte de rating și 14.9% cotă de piață. Ierarhia se păstrează și la nivelul publicului naţional, public pe care, ȋn minutul de aur, 22.47, peste 1.6 milioane de telespectatori urmăreau evoluţia tricolorilor ȋn ultimul amical ȋnainte de EURO 2024.

Jucând în Ghencea, cu Ianis Hagi căpitan pentru prima oară la echipa naţională, tricolorii au pu presiune pe poarta oaspeţilor ȋncă de la startul partidei. Vasile Mogoş a trimis cu capul, în minutul 6, apoi portarul Buchel a scos şutul lui Racoviţan, în minutul 14, şi George Puşcaş a dat peste poartă o lovitură de cap şase minute mai târziu. Hagi a trecut pe lângă gol în minutul 31, iar Florinel Coman a încercat şi el poarta lui Buchel, în minutele 44 şi 45+4. Însă balonul nu a intrat în plasă şi la pauză s-a intrat cu scor alb, 0-0. Ocaziile au continuat și ȋn repriza secundă prin șutul periculos al lui Hagi din minutul 55, dar și al lui Mihăilă, din minutul 82. Portarul oaspeţilor a reţinut şi şutul lui Man, din minutul 85, apoi jucătorii lui Iordănescu nu au mai creat nici o ocazie clară de gol bifând al patrulea meci consecutiv fără victorie şi al doilea fără gol marcat din acest an. Pentru Edi Iordănescu şi elevii săi urmează primul meci de la turneul final al Euro 2024, cu Ucraina, la Munchen, luni, 17 iunie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat până acum probleme în reciclarea sticlelor, prin sistemul RetuRO?
Observator » Media » Amicalul România – Liechtenstein, transmis aseară de Antena 1, lider detașat de audienţă