Antena Meniu Search
x

Câştigătorii "Te cunosc de undeva", sezonul 20! Ilona Brezoianu şi Florin Ristei au plecat acasă cu marele premiu de 15.000 de euro

Emoţii şi suspans seara trecută la marea finală a sezonului 20 al show-ului "Te cunosc de undeva!", de pe Antena 1. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei au reuşit să câştige finala, după o luptă strânsă între concurenţi. 

de Redactia Observator

la 26.05.2024 , 06:53

Pe locul doi s-au clasat Connect-r şi Shift
Pe locul doi s-au clasat Connect-r şi Shift - A1

Anunţarea câştigătorilor a fost urmată de un val de aplauze şi bucurie din partea juriului, a publicului şi chiar al celorlalţi concurenţi. 

După anunțarea câștigătorilor, Ilona și Florin Ristei au sărit în sus de bucurie și s-au îmbrățișat, trăind un moment de neuitat. Ilona, vizibil emoționată, a declarat: „Nu știu ce să spun. Mă bucur, mă bucur foarte mult că ne-ați votat. Sunt foarte emoționată”. Reacția ei a reflectat efortul și pasiunea investite în fiecare reprezentație din cadrul competiției.

Sezonul 20 al emisiunii „Te cunosc de undeva!” a fost marcat de transformări uimitoare și prestații memorabile. Concurenții au dat tot ce au avut mai bun pentru a impresiona juriul și telespectatorii, iar Ilona și Florin Ristei au reușit să se remarce prin talentul și dedicația lor.

Articolul continuă după reclamă

Cine s-a clasat pe celelalte locuri

Pe acelaşi subiect

Victoria echipei Ilona și Florin Ristei la „Te cunosc de undeva!” sezonul 20 este o dovadă a talentului și perseverenței lor. Bucuria și emoția trăite pe scena finalei vor rămâne în amintirea lor și a fanilor emisiunii, consolidându-le locul în inimile telespectatorilor.

Cei doi au sărit în sus de bucurie, s-au îmbrățișat și au început să plângă. Lupta a fost una strânsă. Pe locul 4 s-a clasat echipa formată din Jo și Liviu Teodorescu, urmată pe locul 3 de echipa formată din Emi și Cuza.

Astfel că, lupta cea mare s-a dat între Connect-R și Shift și Ilona și Ristei, cei din urmă fiind marii câștigători. La final, toate echipele au mers pe scenă pentru a-i felicita pe câștigători.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 7 voturi
Întrebarea zilei
Toate firmele, obligate să folosească POS. Credeţi că măsura va combate evaziunea fiscală?
Observator » Media » Câştigătorii "Te cunosc de undeva", sezonul 20! Ilona Brezoianu şi Florin Ristei au plecat acasă cu marele premiu de 15.000 de euro