Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Câştigătorii "Te cunosc de undeva", sezonul 20! Ilona Brezoianu şi Florin Ristei au plecat acasă cu marele premiu de 15.000 de euro

Emoţii şi suspans seara trecută la marea finală a sezonului 20 al show-ului "Te cunosc de undeva!", de pe Antena 1. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei au reuşit să câştige finala, după o luptă strânsă între concurenţi. 

de Redactia Observator

la 26.05.2024 , 06:53

Pe locul doi s-au clasat Connect-r şi Shift Pe locul doi s-au clasat Connect-r şi Shift - A1

Anunţarea câştigătorilor a fost urmată de un val de aplauze şi bucurie din partea juriului, a publicului şi chiar al celorlalţi concurenţi. 

După anunțarea câștigătorilor, Ilona și Florin Ristei au sărit în sus de bucurie și s-au îmbrățișat, trăind un moment de neuitat. Ilona, vizibil emoționată, a declarat: „Nu știu ce să spun. Mă bucur, mă bucur foarte mult că ne-ați votat. Sunt foarte emoționată”. Reacția ei a reflectat efortul și pasiunea investite în fiecare reprezentație din cadrul competiției.

Sezonul 20 al emisiunii „Te cunosc de undeva!” a fost marcat de transformări uimitoare și prestații memorabile. Concurenții au dat tot ce au avut mai bun pentru a impresiona juriul și telespectatorii, iar Ilona și Florin Ristei au reușit să se remarce prin talentul și dedicația lor.

Articolul continuă după reclamă

Cine s-a clasat pe celelalte locuri

Pe acelaşi subiect

Victoria echipei Ilona și Florin Ristei la „Te cunosc de undeva!” sezonul 20 este o dovadă a talentului și perseverenței lor. Bucuria și emoția trăite pe scena finalei vor rămâne în amintirea lor și a fanilor emisiunii, consolidându-le locul în inimile telespectatorilor.

Cei doi au sărit în sus de bucurie, s-au îmbrățișat și au început să plângă. Lupta a fost una strânsă. Pe locul 4 s-a clasat echipa formată din Jo și Liviu Teodorescu, urmată pe locul 3 de echipa formată din Emi și Cuza.

Astfel că, lupta cea mare s-a dat între Connect-R și Shift și Ilona și Ristei, cei din urmă fiind marii câștigători. La final, toate echipele au mers pe scenă pentru a-i felicita pe câștigători.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Media » Câştigătorii "Te cunosc de undeva", sezonul 20! Ilona Brezoianu şi Florin Ristei au plecat acasă cu marele premiu de 15.000 de euro