Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuţite, 11 septembrie 2023. Irina Fodor a pus în joc o nouă amuletă "periculoasă". Cine a gătit alături de cei trei juraţi

Irina Fodor a pus în joc o nouă amuletă „periculoasă”, în ediția 8 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 11 septembrie 2023. Anunțul ei a venit într-un mod inedit care i-a speriat atunci când au văzut ce îi așteaptă în platou. În ediția 8 din de la Chefi la cuțite, sezonul 12, din 11 septembrie 2023, Irina Fodor a anunțat o nouă provocare pentru cei trei chefi. Încă de când au intrat în platou, Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au privit sceptici către masa acoperită care îi aștepta acolo.

de Redactia Observator

la 11.09.2023, 22:26

„Mă bucur din tot sufletul să vă revăd! Mă bucur din tot sufletul să vă ofer astăzi o nouă amuletă! Mă tot bucur singură aici”, a declarat prezentatoarea TV, cu zâmbetul pe buze.

„Când l-am văzut acolo am stat și m-am gândit că noi astăzi s-ar putea să avem o nebunie de probă”, a spus chef Florin Dumitrescu.

„Seamănă a trenulețul groazei! Nici nu vreau să mă gândesc. E de Doamne ferește ce e acolo!”, a adăugat și chef Cătălin Scărătescu.

Jurații nu au gătesc nici în această ediție singuri, cu au un „rival” pe măsura experienței lor. Chef Olrando Zaharia a găsit, din nou, altături de cei trei chefi în noul joc de amuletă.

Pe acelaşi subiect

„Ceilalți chefi nu au voie să vorbească jumătate de probă”, spune cea de-a opta amuletă, anunțată de Irina Fodor în ediția 8 de la Chefi la cuțite, din 11 septembrie 2023.

„Adică tu vrei să fie liniște în platou. Una e când dai din mâini, te strâmbi și una e când poți să ăi spui exact ce vrei”, a comentat chef Sorin Bontea.

Vedeta care a ales câştigătorul amuletei

Iar cea care degustă preparatele și va alege la cine merge amuleta „periculoasă” este nimeni alta decât Andreea Bălan.

Mai mult, înainte a se apuca de gătit, chefii au fost nevoiți să aleagă câte un ingredient de pe gheridon pe care să îl ofere „adversarului”. „Atunci când unul dintre voi are în față 5 ingrediente, nu se va mai alege pentru el nimic altceva”, a mai explicat Irina Fodor, în ediția 8 de la Chefi la cuțite, din 11 septembrie 2023.4

Astfel, în lupta pentru cea de-a opta amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 12, Chef Sorin Bontea a gătit cu: cod negru, varză murată, cârnați, cerneală de sepie și kiwi. Chef Florin Dumitrescu a primit foie gras, urechi de porc, gheare de rață, șofran și scorțișoară.Chef Cătălin Scărlătescu a folosit bomboane colorate, fasole boabe, caracatiță, pufuleți și sorici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Media » Chefi la cuţite, 11 septembrie 2023. Irina Fodor a pus în joc o nouă amuletă "periculoasă". Cine a gătit alături de cei trei juraţi