Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuţite, 9 septembrie 2023. Irina Fodor i-a lăsat pe chefi mască cu un anunț despre amuletă. "Vreau și eu o lămâie că nu pot să înghit proba asta"

Chefi la cuţite, 9 septembrie 2023. În această seară, chefii le-au dat din nou întâlnire telespectatorilor în platoul amuletei. A fost o luptă strânsă, cu o provocare pe gustul lui Chef Cătălin Scărlătescu. Cel care dă verdictul în ediţia de sâmbătă, 9 septembrie 2023, disponibilă pe Antena 1 şi în AntenaPLAY este actorul Marius Damian. Seara a fost una plină de surprize, iar Irina Fodor le-a dat o veste neașteptată chefilor despre noul joc de amuletă din ediția 5 a sezonului 12 Chefi la cuțite.

de Redactia Observator

la 09.09.2023, 21:15

Vezi și

Chefi la cuţite, sezonul 12. În ediţia Chefi la cuțite de sâmbătă seară, 9 septembrie 2023, are loc un nou joc de amuletă savuros. Iar de data aceasta, Chef Sorin Bontea și Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu au un nou "rival" care nu e străin de bucătăria Chefi la cuțite.

Surpriză la Chefi la cuţite 9 septembrie 2023

Potrivit A1.ro, cel de-al patrulea banc de lucru este ocupat de nimeni altul decât Alex Bădițoaie, cuțitul de aur al lui Scărlătescu in sezonul 9 Chefi la cuțite. "Mi-a fost dor de el, nu l-am mai văzut. N-am mai trecut pe la restaurantul lor, spre rușinea mea, ce era să fac? Am tot fost plecat", a spus Chef Cătălin Scărlătescu atunci când l-a văzut intrând în bucătărie pe fostul concurent din echipa lui.

"La cât de traumatizat a fost Alex de Scărlătescu, nu cred că a venit în sprijinul lui", a adăugat și Chef Florin Dumitrescu. "Și acum mă aștept să atunce cu un ou", a glumit Alex Bădițoaie, cuțitul de aur al lui Chef Cătălin Scărlătescu din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Pe acelaşi subiect

Anunţul făcut de Irina Fodor

În ediția 6 din sezonul 12 Chefi la cuțite, difuzată pe 9 septembrie 2023, Irina Fodor i-a anunțat pe cei trei chefi că încep o serie numită nostalgia. Astfel, în lupta pentru o nouă amuletă "periculoasă", chefii sunt nevoiți să gătească cu pară, un ingredient devenit deja celebru în bucătăria Chefi la cuțite.

Amuleta pusă în joc, în ediția 6 din Chefi la cuțite sezonul 2 aduce un avantaj uriaș. Cel care o va câștiga va putea lua în echipa sa un concurent eliminat din celelalte două echipe. Iar în mâna lui Marius Damian stă această decizie importantă. "Ne place amuleta de azi, ne place!", a spus Chef Cătălin Scărlătescu.

"În orice zi, unul dintre concurenți poate avea o zi foarte proastă. Dacă e un concurent foarte bun, cu atât mai mult este o amuletă pe care să o folosești. Îmi place foarte mult amuleta aceasta, mai ales că nu se joacă cu karma nimănui", a adăugat și Chef Florin Dumitescu.

"Vreau și eu o lămâie că nu pot să înghit proba asta", a completat Chef Sorin Bontea, înainte de a începe lupta pentru o nouă amuletă importantă.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Media » Chefi la cuţite, 9 septembrie 2023. Irina Fodor i-a lăsat pe chefi mască cu un anunț despre amuletă. "Vreau și eu o lămâie că nu pot să înghit proba asta"