Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuţite, 16 octombrie 2023. Veste neaşteptată despre ultimul battle din sezonul 12. Anunţul Irinei Fodor i-a uimit pe toţi

Chefi la cuţite, 16 octombrie 2023. În ediția 27 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, disponibilă pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, echipele s-au avântat la "luptă". Şi nu oricum: Irina Fodor a făcut un anunț important despre ultimul battle din sezonul 12 Chefi la cuțite, difuzat luni. Chefii au rămas fără cuvinte când au aflat despre ce va fi proba, dar şi când au auzit cine sunt jurații.

de Redactia Observator

la 16.10.2023, 22:30

Vezi și

Chefi la cuţite, 16 octombrie 2023. Sezonul 12 Chefi la cuțite se apropie de final, dar nu înainte de un ultim battle memorabil și o semifinală de neuitat. În ediția 27 al show-ului culinar, de pe 16 octombrie 2023, Irina Fodor a dat o veste neașteptată.

Chefi la cuţite, 16 octombrie 2023. Anunţul neaşteptat făcut de Irina Fodor

Potrivit a1.ro, înainte de a începe proba, prezentatoarea TV a anunțat pe toată lumea că urmează o probă dificilă: „Este ultima probă pe echipe în care îi veți avea alături pe chefi. Voi sunteți cei cate ați lucrat cu ingrediente aproape imposibile și au ajuns cu capul sus până la ultima confruntare. Eu vă aplaud! Pentru a încheia cum se cuvinte șirul probelor pe echipe. Astăzi chefii au libertate totală pentru a alege cum vor să arate meniul lor complet. Trebuie puse pe o singură farfurie un starter, un main course și un desert”

„Periculos!”, a zis Mihaela Bărbosu când a auzit ce are de gătit. Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au făcut ochii mari la aflarea noilor vești. Juraților nu le-a venit să creadă că trebuie să pună la punct atâtea elemente în farfurie, înainte de semifinală.

Pe acelaşi subiect

„Știu că nu este ușor să faci un meniu complet, dar o să faceți ce vreți voi astăzi! M-am gândit să începem astăzi direct, să nu ne mai complicăm. Știu că sunteți cu nervii întinși la maximum”, a mai adăugat prezentatoarea TV.

Juriul Chefi la cuţite în ultimul battle

Întrebată despre degustătorii din ultimul battle al sezonului 12 de pe 16 octombrie 2023, Irina Fodor nu s-a putut abține și a dar o veste care a amuțit pe toată lumea. În această seară, cei care vor mânca din preparatele echipelor sunt dintre membrii Federației Naționale a Degustătorilor Autorizați.

„Am înțeles că sunt destul de critici când vine vorba despre mâncare”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu„Vai de capul nostru!”, a fost reacția lui chef Sorin Bontea„Există printre ei chefi bucătari, somelieri și experți în dulciuri”, a mai adăugat prezentatoarea TV.

Concurenții nu s-au așteptat să primească astfel de informații: „Cred că mai bine nu ne spunea cine degustă!”.

Nici bine nu a început proba, că chef Florin Dumitrescu a „lovit” în echipele adverse cu o amuletă neașteptată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » Chefi la cuţite, 16 octombrie 2023. Veste neaşteptată despre ultimul battle din sezonul 12. Anunţul Irinei Fodor i-a uimit pe toţi