Antena Meniu Search
x

Seară decisivă la Chefi la cuțite: Urmează ultimul battle și anunțarea semifinaliștilor sezonului 12

Penultimul battle al sezonului 12 Chefi la cuţite s-a dovedit a fi unul memorabil pentru concurenţii aflaţi în lupta pentru marele premiu. Tema dezvăluită de Irina, fast food gătit la mare viteză, i-a trecut prin toate stările atât pe aceştia, cât şi pe cei trei Chefi, într-o ediţie care s-a impus ca lider de audienţă, pe toate targeturile.

de Redactia Observator

la 16.10.2023, 21:41

Vezi și

Iar amuletele aruncate în joc de Chefi, cinci la număr, nu au făcut decât să încurce şi mai mult lucrurile deja încurcate. Victoria i-a aparţinut de această dată lui Chef Bontea, în vreme ce Chef Dumitrescu s-a despărţit aseară de Dan Olar aka Ursu. Urmează o seară decisivă la Chefi la cuțite: echipele se întrec în cel din urmă battle al sezonului, ediția culminând cu dezvăluirea semifinaliștilor.

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, cel de-al 11-lea battle Chefi la cuţite, difuzat aseară în intervalul 19:58 – 23:15, s-a impus ca lider incontestabil de audiență pe toate targeturile. Pe segmentul de public comercial cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, a înregistrat 7.4 puncte de rating și 23.3% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund, Pro TV, a obținut 5.1% puncte de rating şi 15.9% cotă de piață. Și la orașe, show-ul culinar Chefi la cuțite s-a situat pe primul loc, înregistrând 7.2 puncte de rating și 18.8% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2, Pro TV, a obținut 4.4 puncte de rating și 11.4% cotă de piață.

Chefi la cuțite s-a impus ca lider de piață și la nivel național, cu 7 puncte de rating și 18.3% cotă de piață, în timp ce Pro TV a înregistrat 5 puncte de rating și 13.1% cotă de piață. În minutul de aur, 20:49, show-ul culinar de la Antena 1 a fost urmărit de peste 1.6 milioane de telespectatori. Totodată, Antena 1 s-a impus ieri ca lider detaşat de audiență pe întreg intervalul orar Prime Time, pe toate segmentele de public. 

Mai multe pe a1.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » Seară decisivă la Chefi la cuțite: Urmează ultimul battle și anunțarea semifinaliștilor sezonului 12