Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuţite, 18 septembrie 2023. Miză uriaşă pusă în premieră la bătaie de cei 3 chefi. Irina Fodor a făcut marele anunţ

Irina Fodor a anunţat o mare supriză în cea de a 11-a ediţie din noul sezon Chefi la Cuţite. Avantajul pentru care s-au confruntat cei 3 chefi în această seară.

de Redactia Observator

la 18.09.2023, 22:04

Vezi și

Ziua a început în forță pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, fiindcă Irina Fodor le-a pregătit nu doar o miză uriașă, ci și o surpriză de proporții. De data aceasta, cei trei au gătit alături de Raluca Todea, finalistă în sezonul 10.

Irina Fodor a anunțat ce avantaj uriaș a pregătit în ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12. Ce a dezvăluit

În ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, cei trei chefi s-au reîntâlnit în bucătărie pentru a afla ce amuletă a pus la bătaie Irina Fodor. Nu mică le-a fost surpriza atunci când au descoperit despre ce este vorba, de fapt. Cel care face degustarea este Valentin Butnaru de la Observator.

„Sunt convinsă că o să vă placă mult, mult, mult! Amuleta de astăzi, dragilor, nu este singură, fiindcă este însoțită de multe altele și este o bombă! O nouă bombă!”, a anunțat îndrăgita prezentatoare, în ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12. „E prima oară când avem trei bombe într-un sezon”, a remarcat Sorin Bontea surprins.

Până acum, o bombă a fost câștigată de Sorin Bontea, iar una a mers în seif. Auzind ce avantaj uriaș a pus la bătaie Irina Fodor, chefii au început deja să își facă planuri și strategii pentru a câștiga.

Totuși, lucrurile nu au fost tocmai simple, căci cei patru din bucătărie trebuie să gătească ceva italian, dar fără paste. După ce și-au ales ingredientele, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Raluca Todea și Cătălin Scărlătescu s-au apucat de gătit. Cu gândul la cea de-a treia bpmbă din sezonul 12 al emisiunii Chefi la cuțite, cei patru bucătari au încercat să obțină preparate cât mai gustoase și aspectuoase.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Media » Chefi la cuţite, 18 septembrie 2023. Miză uriaşă pusă în premieră la bătaie de cei 3 chefi. Irina Fodor a făcut marele anunţ