Antena Meniu Search
x

Chefi la cuţite, 23 aprilie. Cine a câștigat al doilea battle din sezonul 13

Marţi, 23 aprilie, a avut loc al doilea battle din sezonul 13 Chefi la cuțite. Concurenţii au avut de trecut prin adevărate provocări, iar cea mai mare a fost cea în care chef Alexandru Sautner a folosit o amuletă importantă pentru a-l lua pe Mihai Dragomir, cuțitul de aur al lui chef Ștefan Popescu pe care acesta din urmă l-a trimis în echipa lui chef Orlando Zaharia şi să îl trimită în loc pe Cătălin Țociu. 

de Redactia Observator

la 23.04.2024, 22:26

Chefi la cuţite, 23 aprilie. Cine a câștigat al doilea battle din sezonul 13

Imediat după proba în care cele trei echipe au gătit pentru ursitoare şi au avut de pus 13 elemente diferite sub cloșuri, concurenţii şi chefii au aflat cine a reuşit să câştige al doilea battle din sezonul 13 Chefi la Cuţite.

Cine a câștigat al doilea battle din sezonul 13

Chef Richard Abou Zaki şi echipa sa au început să se bucure foarte tare după ce au văzut prima farfurie de pe bandă. Tensiunea și-a pus amprenta asupra echipelor din bucătărie, care erau nerăbdătoare să afle cine intră la duel. „Începeam să clocotesc, eram un car de nervi! Richard deja făcea pe cocoșul”, a evidențiat chef Alexandru Sautner.

„Eu mă așteptam să intre toate farfuriile verzi, singura imagine pe care mi-o doream să o văd”, a spus și chef Orlando Zaharia.

În cele din urmă, banda a adus verdictul mult aşteptat. Chef Richard Abou Zaki și echipa roz au câștigat al doilea battle din sezonul 13 Chefi la cuțite cu nouă farfurii, în timp ce chef Orlando Zaharia și chef Alexandru Sautner au obținut un singur vot din partea ursitoarelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Media » Chefi la cuţite, 23 aprilie. Cine a câștigat al doilea battle din sezonul 13