Antena Meniu Search
x

Chefi la cuţite, 24 aprilie. Orlando Zaharia şi Alexandru Sautner au aruncat în joc amulete periculoase

Chefii şi-au scos cuţitele în ediţia din 24 aprilie Chefi la cuţite. Orlando Zaharia şi Alexandru Sautner au aruncat în joc două amulete extrem de periculoase.

de Redactia Observator

la 24.04.2024, 22:00

Chefi la cuţite, 24 aprilie.Orlando Zaharia şi Alexandru Sautner au aruncat în joc amulete periculoase

Irina Fodor i-a anunţat pe concurenţi că fiecare echipă trebuie să facă două preparate pe aceeași farfurie, folosind anumite ingrediente de sub cloșuri. „Proba nu o să fie ușoară. O echipă trebuie să aibă aibă un avantaj și pentru asta vom face un joc. Echipa câștigătoare va alege ingredientele dintre cele 13 cloșuri pe care le veți vedea aici, în fața voastră. Va trebui să pregătiți două feluri și ambele trebuie să fie pe aceeași farfurie”, a anunțat prezentatoarea.

Chefi la cuţite. A început războiul amuletelor 

Pe listă s-au aflat dropsuri, albuș de ou, fasole, tapioca, pipote și inimi, gheare de găină, cerneală de sepie, sos de pește, popcorn, făină de cocos, wasabi, cacao și edamame, iată lista de ingrediente de sub cloșuri.

Cum proba de îndemânare a fost câştigată de Chef Richard, acesta a încercat să îşi încurce adversarii. Pentru echipa sa a ales popcorn, făină de cocos și albuș de ouă. Lui Alexandru Sautner i-a dat gheare de găină, wasabi, dropsuri și edamame, iar lui Orlando Zaharia i-a dat inimi și pipote, tapioca, sos de pește, cerneală de sepie și fasole.

Chef Orlando Zaharia nu a ezitat şi a aruncat în joc o amuletă foarte puternică. „Ai puterea să interzici oricare 3 ingrediente echipelor adverse. Primul ingredient este sarea. Al doilea ingredient este zahărul, iar al treilea este făina de grâu”, a anunţat el.

Imediat, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner și-au regândit rețetele și s-au apucat iar de treabă. La scurt timp, chef Alexandru Sautner a răspuns pe măsură şi a aruncat tot platoul în aer. „Azi am chef să creez haos printre ei. Dacă Orlando a dat una, dau și eu una. Amuleta sună așa: „Ai puterea să alegi un interval de 30 de minute din probă în care să muți celelalte două echipe la bancuri adverse. Ziceți merci că v-am lăsat ultimele 10 minute”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » Chefi la cuţite, 24 aprilie. Orlando Zaharia şi Alexandru Sautner au aruncat în joc amulete periculoase