Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite, lider de audiență. Chef Scărlătescu a dat cuțitul de aur! În această seară, cea mai mică femeie din lume va uimi

Ediția de aseară Chefi la cuțite s-a impus ca lider de audiență pe targeturile comercial și urban, preselecțiile aducând multe surprize în platoul show-ului culinar. Chef Scărlătescu i-a dat cuțitul de aur lui Alex Mihoc, concurentul care la doar 14 ani a gătit pentru starurile naționalei de fotbal a Franței, iar Chef Bontea a înregistrat o nouă victorie în arena amuletei.

de Redactia Observator

la 06.09.2023, 22:51

Vezi și

Difuzată în intervalul 20:28 – 23:51, ediția Chefi la cuțite de ieri seară a ocupat primul loc în topul audiențelor pe targeturile comercial și urban. Pe segmentul de public comercial, a înregistrat 6.3 puncte de rating și 25.4% cotă de piață. Antena 1 a înregistrat 6.7 puncte de rating și 25.1 cotă de piață. Și la orașe, show-ul culinar Chefi la cuțite s-a situat pe primul loc, înregistrând 6.1 puncte de rating și 19.3% cotă de piață. În minutul de aur 21:44, ediția de aseară Chefi la cuțite a fost urmărită de aproape 1.4 milioane de telespectatori.

Emisiunea Chefi la cuțite sezonul 12 a fost lider de audiență cu ediția 4, difuzată pe 5 septembrie 2023, la Antena 1

Ieri seară, Alex Mihoc a creat unul dintre momentele memorabile ale emisiunii, propunându-le juraților o experiență culinară îndrăzneață. Concurentul de 18 ani s-a avântat în preselecții cu o farfurie pentru care degustarea nu a necesitat folosirea tacâmurilor.

”Linge-mă!” s-a numit preparatul inovator, la care Alex a lucrat îndelung pentru a obține gustul umami. ”Am vrut să fac ceva care nu s-a mai făcut și să vă demonstrez că am și idei mai nebune”, a declarat Alex, căruia i s-au oferit aseară două cuțite de aur. Primul Chef care i-a făcut mult râvnita ofertă a fost Florin Dumitrescu, iar cel de-al doilea Cătălin Scărlătescu. Extrem de ambițios, Alex nu a ascuns faptul că aștepta ca și Sorin Bontea să pună cuțitul de aur pe masă, motiv pentru care Chef Dumitrescu și-a retras oferta, Alex Mihoc primind cuțitul de aur al lui Chef Scărlătescu. ”Îmi place foarte mult de Chef Scărlătescu pentru că e vulcanic. Vreau să câștig alături de el. Lui Chef Dumitrescu o să-i pară foarte rău pentru că și-a retras cuțitul”, a declarat concurentul care a studiat încă de la 13 ani arta culinară la școala gastronomică franceză Ferrandi Paris.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Media » Chefi la cuțite, lider de audiență. Chef Scărlătescu a dat cuțitul de aur! În această seară, cea mai mică femeie din lume va uimi