Antena Meniu Search
x

Duminica aceasta, de la 20:00, comedia se vede la Antena 1, în semifinala iUmor. Andreea Vînătoru revine pe scenă cu un moment de stand-up comedy combinat cu balet

Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea aleg, duminica aceasta, de la 20:00, în semifinala iUmor, difuzată la Antena 1 și pe AntenaPLAY, un concurent care va merge în marea finală.

de Redactia Observator

la 17.05.2024 , 11:03

Pentru a doua oară pe scena iUmor, Andreea Vînătoru, tânăra care a făcut balet de performanță timp de 14 ani, a încântat, din nou, privirile tuturor celor din sală, într-un moment de stand-up comedy combinat cu balet.

"Nu o mai întrerupeți, că se dezbracă!”, a fost reacția lui Cătălin Bordea, imediat ce tânăra și-a început momentul despre relația femeilor cu mâncarea: “Toți băieții, atunci când încearcă să mă agate, reacția mea e << hai, mă, că abia ce-am mâncat o apă plată cu lămâie>>!”.

"Mie mi-a plăcut mult momentul tău, am râs. Bine, am uitat tot ce ai spus, dar a fost amuzant!”, a recunoscut Cosmin Natanticu, în vreme ce Cheloo i-a mărturisit: "Eu te-am privit direct în ochi. Îți mulțumim că ai venit să ne demonstrezi că baletul nu moare!”.

Articolul continuă după reclamă

Ce momente au pregătit ceilalți concurenți pentru semifinală, dar și pe cine vor alege Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea să meargă în marea finală, dintre cei mai virali concurenți din edițiile anterioare, telespectatorii vor afla urmărind cea mai nouă ediție iUmor, difuzată duminica aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat până acum probleme în reciclarea sticlelor, prin sistemul RetuRO?
Observator » Media » Duminica aceasta, de la 20:00, comedia se vede la Antena 1, în semifinala iUmor. Andreea Vînătoru revine pe scenă cu un moment de stand-up comedy combinat cu balet