Antena Meniu Search
x

Emi și Cuza, transformare fără precedent la "Te cunosc de undeva!": "E clar cel mai greu moment al nostru din toate sezoanele”

Cea de-a șaptea gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1 vine cu o provocare de zile mari pentru Emi și Cuza. Băieţii de la Noaptea Târziu au primit de la ruletă o referinţă pe care au catalogat-o imediat drept „imposibilă” – musicalul Chicago.

de Redactia Observator

la 28.03.2024, 10:43

Emi și Cuza, transformare fără precedent la "Te cunosc de undeva!"
Emi și Cuza, transformare fără precedent la "Te cunosc de undeva!"

„Ne-a lovit rău! -Taifunic-, aș spune!”, a declarat Emi la antrenamentele de actorie, iar Cuza a completat imediat: „Doamne, câte detalii, ne-a ȋngrozit din prima. Nici n-am putut să urmăresc mai mult de un minut și jumătate din referinţă. Apoi, faptul că e o piesă cu un asemenea ritm, ȋn engleza, iar noi la engleză... ce să zic, am jucat și fotbal... Dacă creierul ar avea un sunet de eroare, de aici ar fi inspirat!”.

Colegii lor s-au pus de acord la unison: „Trebuia să aveţi minimum două săptămâni la dispoziţie ca să pregătiţi momentul ăsta!”, le-a spus Liviu, partenerul lui Jo la Te cunosc undeva!. Profesoara de actorie, Adriana Trandafir, a punctat, la rândul ei, complexitatea momentului: „La musical e ca la patinaj, totul la secundă! Dacă ai pierdut secunda, ai pierdut partida”.

Firi foarte muncitoare, băieţii de la Noaptea Târziu au luat foarte ȋn serios referinţa și s-au pus pe treabă: „Faptul că e atât de greu momentul ne mega ambiţionează. Nu credeam ȋn viaţa mea că noi o să mergem să ne rugăm să primim o a treia repetiţie la coregrafie”, a dezvăluit Emi, iar Cuza l-a completat: „După părerea mea, e cel mai greu moment al nostru, din toate sezoanele!”. Cum se vor descurca artiștii cu noua provocare primită la ruletă, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Media » Emi și Cuza, transformare fără precedent la "Te cunosc de undeva!": "E clar cel mai greu moment al nostru din toate sezoanele”