Antena Meniu Search
x

Finala America Express, 24 decembrie 2023. O nouă provocare pentru cele trei echipe rămase în cursă. Anunțul făcut Irina Fodor

Sunt ultimele emoţii pentru cele trei echipe care au rămas în Finala de la America Express, sezonul 6! Este prima zi din etapa Finală de pe Drumul Soarelui începe cu înfruntarea echipelor pe terenul de fotbal, în orașul lui Messi, pe 24 decembrie 2023, în ediția cu numărul 41, la America Express.

de Redactia Observator

la 24.12.2023, 21:28

Finala America Express, 24 decembrie 2023. O nouă provocare pentru cele trei perechi rămase în cursă. Anunțul făcut Irina Fodor

Finala America Express a început cu un careu ce a introdus echipele în atmosfera orașului în care o mare legendă a fotbalului mondial, Messi. Trei echipe au mai rămas în lupta pentru marele trofeu și premiul de 30.000 de euro al sezonului cu numărul 6. Doar două echipe vor avea șansa de a lupta pentru marele titlu, prin urmare scopul perechilor aflate în concurs este să obțină marea calificare la întrecerea finală.

O înfruntare pe terenul de fotbal

Etapa Finală din America Express începe în orașul zeului de azi al fotbalului în Argentina, Lionel Messi. Fotbalul nu este doar un sport aici, este o religie cu rădăcini profunde în cultura acestei națiuni. O religie care depășește granițele timpului unind generații, ridicând bariere sociale, inspirând principii de viață și ideologii.

„Începe marea cursă către Buenos Aires! Doar două echipe vor avea această șansă de a lupta pentru titlu, pentru premiul de 30.000 de euro și gloria unui întreg sezon. Un trofeu mare cu un Soare. Cele trei episoade ale etapei finale se vor concentra într-un singur țel: Marea calificare! Drumul către Buenos Aires începe aici, pe un teren de fotbal din orașul Santa Fe. Este despre fotbal, poate mai mult decât altceva! Este o țară cu multe titluri mondiale la fotbal și fotbaliștii sunt considerați zei ai sportului, nu doar de către argentinieni, ci de către întreaga planetă. Asemenea unui campionat mondial va fi structurată și această etapă finală, cea mai grea, cea mai dură, cea mai importantă!”, anunță Irina Fodor.

Pe acelaşi subiect

Miza acestei seri este ultimul Joker de pe Drumul Soarelui, care va aduce un avantaj esențial câștigătorilor. Și ce loc mai potrivit pentru începutul bătăliei finaliștilor decât Rosario, orașul zeului de azi al fotbalului în Argentina, Leo Messi?!

„În primul episod, miza o reprezintă ultimul Joker de pe Drumul Soarelui, un avantaj dintre cele pe care le cunoașteți deja. În episodul al doilea vor fi multe misiuni care vă vor aduce un alt avantaj și apoi în episodul trei vor fi multe curse, iar la sfârșitul fiecăreia dintre ele veți primi o cutie și ele vor determina soarta finalei, acolo unde se află ascuns trofeul Soarelui de Aur!”, anunță prezentatoarea TV.

Momentul care i-a emoționat pe finaliști înainte de cursă a fost când în fața lor au venit fotbaliștii nevăzători, campioni din liga de fotbal pentru nevăzători.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » Finala America Express, 24 decembrie 2023. O nouă provocare pentru cele trei echipe rămase în cursă. Anunțul făcut Irina Fodor