Antena Meniu Search
x

Finala America Express, 26 decembrie 2023. Clipe de panică pentru Aris Eram

În a doua probă din etapa Finală de la America Express, sezonul 6, cele trei echipe au trăit emoţii supreme fiind nevoiţi să învețe tainele zborului. Iar la pachet au venit acrobaţiile spectaculoase, ceea ce pe unii concurenţi i-au scos din zona de confort. 

de Redactia Observator

la 26.12.2023, 22:40

Finala America Express, 26 decembrie 2023. Clipe de panică pentru Aris Eram

Echipele ajung la Aerodrom și scopul lor este să învețe informațiile importante despre zborul acrobatic şi despre spiritul piloților argentinieni. Mai întâi, trebui să completeze o diagrama cu toate părțile avionului apoi să aleagă rolurile: „curajosul” și „tocilarul”. Unul dintre ei trebuie să meargă la avionul real de pe pistă şi să găsească numele părţilor componente, în timp ce celălalt va completa diagrama.

„Când am deschis ochii, avionul se ducea fix în pământ"

După ce au avut un joc care să-i ajute să înțeleagă mai bine componentele unui avion, proba următoare stabilește cine este „curajosul”, cel care se va urca în aeronavă pentru o cursă printre nori, dar și cine va fi „tocilarul”, cel care va trebui să rămână la sol pentru a învăța secretele aeronauticii.

„Curajosul”, în timp ce merge cu avionul, trebuie să învețe crezul piloților, în timp ce „tocilarul” va trebui să studieze mișcările acrobatice și să identifice cu precizie pe cele făcute de aeroplanul partenerului aflat în aer. După aterizare, amândoi vor da un examen. „Curajosul” va trebui să recite crezul pilotului pe dinafară, iar „tocilarul” va trebui să spună numele tuturor acrobațiilor făcute de aeroplan în timpul zborului.

Pe acelaşi subiect

Experiența cu avionul a fost una puternică pentru concurenții care au avut curaj să se aventureze printre nori. „Când a intrat avionul în picaj, ferească Dumnezeu! Și dintr-odată, după ce ajunge avionul aproape de pământ, se ridică. Nu poți descrie în cuvinte ce simți. Treci prin niște stări în care teama se combină cu adrenalina”, a povestit Vlad Huidu.

„Când am deschis ochii, avionul se ducea fix în pământ. La un moment dat, eram cu capul în jos și simțeam cum doar centura mă ține”, a spus Aris Eram.

„Cel mai nebun moment a fost când eram cu capul în jos și vedeam pământul, dar stăteam cumva pe loc. N-am înțeles ce se întâmpla. N-am trăit asemenea senzații în viața mea”, a declarat Laura Giurcanu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Media » Finala America Express, 26 decembrie 2023. Clipe de panică pentru Aris Eram