Antena Meniu Search
x

Galerie foto America Express, lider de audiență. Adrenalină la cote maxime, la proba zborului acrobatic. Diseară sunt desemnate cele două echipe finaliste!

Ieri seară, la America Express, întrecerea a fost câștigată de Aris și Alexia Eram, care au obținut astfel un important avantaj de timp pentru continuarea competiției. Tot în ediția de aseară, Irina Fodor a introdus în joc cele trei cufere pe care niciuna dintre echipe nu și le dorește. Doar perechile care ajung pe ultimul loc la următoarele trei întreceri primesc o astfel de cutie, iar una dintre ele conține verdictul eliminării. Urmează, așadar, cursa cutiilor periculoase! Care dintre cele trei echipe va pleca acasă telespectatorii vor afla chiar în ediția America Express din această seară!

de Redactia Observator

la 26.12.2023, 11:54

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:30 – 00:01, ediția de aseară America Express a fost lider de audiență pe segmentele de public comercial și urban. Astfel, reality show-ul a obținut, pe tronsonul publicului urban cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 5.9 puncte de rating și o cotă de piață de 22.8%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 5.1 puncte de rating și o cotă de piață de 19.8%. Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 5.6 puncte de rating și 16.9% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 4.7 puncte de rating și 14.3% cotă de piață. În minutul de aur 21:47, emisiunea a fost urmărită de peste 1 milion de telespectatori.

Final fericit la cursa de ieri pentru frații Eram. Întrecerea pentru cel mai bun asado le-a adus victoria – după un parcurs care i-a purtat de la măcelărie, unde au învățat secționarea cărnii de vită, la întâlnirea cu mesenii care și-au dorit cel mai bun grătar de vită argentiniană. Competiția continuă în această seară cu probele care vor decide cele două echipe din Marea Finală de mâine.

Urmează, așadar, cursa cutiilor periculoase! Astfel, în ediția din această seară, concursul va avea trei părți – iar la capătul fiecăreia, ultima echipă sosită la Irina trebuie să-și aleagă o cutie. Una dintre acestea conține verdictul eliminării – pentru că doar două perechi vor intra în lupta finală pentru premiul de 30.000 de euro și marele trofeu al sezonului 6 America Express. Bătălia pentru locurile din finală se va da pe apă, în aer și la sol. Adrenalina va atinge cote maxime la proba zborului acrobatic. ”Când a intrat avionul în picaj, ferească Dumnezeu! Și dintr-odată, după ce ajunge avionul aproape de pământ, se ridică. Nu poți descrie în cuvinte ce simți. Treci prin niște stări în care teama se combină cu adrenalina”, a povestit Vlad Huidu. ”Când am deschis ochii, avionul se ducea fix în pământ. La un moment dat, eram cu capul în jos și simțeam cum doar centura mă ține”, a spus Aris Eram. ”Cel mai nebun moment a fost când eram cu capul în jos și vedeam pământul, dar stăteam cumva pe loc. N-am înțeles ce se întâmpla. N-am trăit asemenea senzații în viața mea”, a declarat Laura Giurcanu.

Sesiunea acrobațiilor pe cer le va oferi concurenților o experiență cu adevărat memorabilă. Dar cele mai mari emoții vor urma la momentul deschiderii cutiilor: este seara în care America Express își desemnează cele două perechi finaliste ale sezonului 6, care se vor lupta pentru marele trofeu în ediția de mâine. Care este echipa care își va încheia aventura pe Drumul Soarelui înainte de finală și cine continuă bătălia pentru premiul acestui sezon telespectatorii vor afla în ediția reality show-ului difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la 20:30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » AntenaPLAY » America Express, lider de audiență. Adrenalină la cote maxime, la proba zborului acrobatic. Diseară sunt desemnate cele două echipe finaliste!