Antena Meniu Search
x

iUmor. Cheloo, impresionat de un concurent italian „Mi se pare unul dintre cele mai bune numere de stand-up de la iUmor”

Cel de-al doilea episod din noul sezon iUmor, ce va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, va aduce în faţa telespectatorilor cele mai neaşteptate momente artistice, de la cei mai îndrăzneți concurenți, invitați speciali unul și unul și până la cele mai extravagante numere de umor.

de Redactia Observator

la 22.09.2023, 12:37

iUmor. Cheloo, impresionat de un concurent italian „Mi se pare unul dintre cele mai bune numere de stand-up de la iUmor”
iUmor. Cheloo, impresionat de un concurent italian „Mi se pare unul dintre cele mai bune numere de stand-up de la iUmor” - Antena 1

Încă din primele momente, jurații au fost captivați de momentul savuros al lui Filippo Spreafico, care aduce un strop de Italia în platoul iUmor și care îi cucerește pe jurați cu momentul său.

„Ai un umor românesc, mi se pare unul dintre cele mai bune numere de stand-up de la iUmor, sunt fanul tău!”, i-a mărturisit Cheloo concurentului. „A făcut ceea ce nu vor să facă mulți stand-up-eri din România – a depășit niște bariere și a fost o totală plăcere să-l văd în seara asta”, a adăugat juratul.

Întregul moment, care a determinat-o pe Delia să declare că „a fost unul dintre momentele mele preferate din iUmor, din toate sezoanele de până acum, ești superb, ești minunat!” va putea fi urmărit sâmbătă seara, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Mai multe detalii, pe A1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Media » iUmor. Cheloo, impresionat de un concurent italian „Mi se pare unul dintre cele mai bune numere de stand-up de la iUmor”