Antena Meniu Search
x

Michael Jackson și Gică Petrescu, duet de zile mari pe scena iUmor, în ediția specială difuzată duminică, ora 20.00, la Antena 1

Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, telespectatorii vor urmări o ediție cu totul specială a emisiunii iUmor, în cadrul căreia mai mulți invitați speciali au venit să ofere Previziunile Anului 2024. 

de Redactia Observator

la 03.01.2024, 11:08

Michael Jackson și Gică Petrescu, impersonaţi de George Tănase și Ionuț Rusu, au oferit un show de zile mari pe scena show-ului de umor: ,,Mi-a plăcut coregrafia foarte mult, a fost un număr original!”, a exclamat Delia, vizibil încântată de momentul celor doi comedianți.

În cadrul ediției Previziunile Anului 2024, cele mai picante vești despre noul an vor fi oferite de către Romică Țociu și Cornel Palade, Remus Ionescu, Ana Maria Prodan, Doina Teodoru, Ionuț Rusu și George Tănase, Mădălina și Dan Badea, Nick Bodea și Radu Pietreanu.

Ce momente au pregătit invitații, care sunt categoriile acestei ediții speciale iUmor și cum au reacționat cei patru jurați la aflarea celor mai picante previziuni, telespectatorii vor afla urmărind ediția specială iUmor, difuzată duminica aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Media » Michael Jackson și Gică Petrescu, duet de zile mari pe scena iUmor, în ediția specială difuzată duminică, ora 20.00, la Antena 1