Antena Meniu Search
x

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! a fost lider de audienţă seara trecută, la Antena 1

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! a continuat și săptămâna aceasta cu noi provocări pentru vedetele care au fost alături de Nea Marin, astfel că Romică Țociu, Cornel Palade, Shondy și Iuliana Luciu au făcut o super echipă în cadrul show-ului de la Antena 1. Emisiunea a fost lider de audiență seara trecută, conducând clasamentul la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 21-54 ani.

de Redactia Observator

la 28.05.2024 , 12:00

Conform Kantar Media, show-ul de la Antena 1 a obținut, la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 5 puncte de rating și o cotă de piață de 17.3%, fiind urmat de Pro TV, care înregistra atunci 4.8 puncte de rating şi 16.6% cota de piaţă.

“În urmă cu mulți ani, noi am mai fost în zona asta din Galați și am decis să revenim pentru că am auzit că, în satul în care noi stăm, există un centru unde oamenii cu suflet se ocupă de copiii mai puțin norocoși și vrem să le oferim din fericirea și din bunătatea unor familii normale!”, a mărturisit Nea Marin.

Cum s-au descurcat vedetele în continuare şi care vor fi provocările cărora trebuie să le facă față, telespectatorii vor putea afla urmărind noile episoade ale emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi în Dobrogea! Sezonul 10, difuzate astăzi şi mâine, de la 20:30, la Antena 1 și pe AntenaPLAY!

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Unde petreceţi minivacanţa de Rusalii?
Observator » Media » Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! a fost lider de audienţă seara trecută, la Antena 1