Antena Meniu Search
x

Video Power Couple România. Competiţia continuă în forţă: urmează proba de cuplu

Una dintre cele mai aşteptate probe de la Power Couple România s-a desfăşurat în ediţia de aseară a competiţiei fenomen de la Antena 1. De data aceasta a venit rândul domnilor pentru prima lor probă din concurs – şi nu a fost deloc una uşoară. Au intrat în sala de naşteri! Diseară, de la 20:30, competiţia continuă în forţă: urmează proba de cuplu.

de Redactia Observator

la 07.02.2024, 08:22

Power Couple România. Competiţia continuă în forţă: urmează proba de cuplu

Seara de ieri a fost cu adevărat dureroasă pentru jumătățile masculine ale cuplurilor din reality show: concurenții au experimentat durerile nașterii, conectați la un dispozitiv cu nouă grade de intensitate care simulează contracțiile travaliului. Proba a fost trecută doar de către cei care au rezistat până la ultimul nivel de durere, iar la finalul serii, cuplul cu cei mai puțini bani în cont a fost propus spre eliminare. Primii care se confruntă cu acest pericol sunt CRBL și soția lui, Elena.

Diseară, de la 20:30, competiția continuă în forță: urmează proba de cuplu, care se desfășoară într-un peisaj spectaculos, pe înălțimile amețitoare ale insulei malteze Gozo. Podul suspendat la 30 de metri deasupra mării, special construit pentru această probă, va fi provocarea pe care partenerii o vor înfrunta împreună. Cuplul situat pe ultimul loc la această probă va fi al doilea propus spre eliminare, iar seara va culmina cu plecarea primei perechi din competiție. Despre cine va fi vorba aflăm în ediția reality show-ului de la 20:30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Media » Power Couple România. Competiţia continuă în forţă: urmează proba de cuplu