Antena Meniu Search
x

Power Couple România – La bine și la greu, 6 februarie 2024. Natanticu a cedat psihic și fizic la durerile nașterii

Moment dificil pentru concurenţii bărbaţi în showul Power Couple România – La bine și la greu, din 6 februarie 2024. Partenerii au trebuit să treacă prin proba naşterii. Însă pentru Cosmin Natanticu, aceasta s-a dovedit mult prea mult de suportat.

de Redactia Observator

la 06.02.2024, 22:48

Power Couple România – La bine și la greu, 6 februarie 2024. Natanticu a cedat psihic și fizic la durerile nașterii

Proba bărbaților a presupus ca aceștia să experimenteze durerile nașterii prin conectarea lor la un dispozitiv care simulează contracțiile unui travaliu. Camera Investițiilor a fost, de această dată, ocupată de partenerele lor care au decis ce sume să investească în puterea băieților de a rezista până la ultimul nivel de durere.

A cedat fizic şi psihic la proba naşterii

Deşi părea încrezător, dar emoţionant, Cosmin Natanticu s-a așezat cuminte pe scaun salutând-o pe doamna care se apucase deja să îi lipească accesoriile respective pe abdomen. Actorul și-a dorit să vină și partenera sa de viaţă lângă el. Chinul a început însă de la nivelul I. Lizi a anunţat însă din prima că toleranța lui la durere este aproape 0!

„Mama mea, dacă ăsta e 1...” spunea actorul mirat de intensitatea aparatului care îi provoacă dureri. Începând să cânte, Natanticu nici nu realizează că trece la nivelul doi: „Cristoase, nu te cred, doamne ce doare!” urmând să înjure imediat cât a putut de mult.

Pe acelaşi subiect

La nivelul 3 au urmat și alte urlete de durere incontrolabile, iar Natanticu a strigat cât a putut de tare „Au mami”, fără să mai poată suporta durerile nașterii simulate de dispozitiv. Cu toate acestea, Natanticu avea impresia că aparatul nu s-a oprit, strigând în continuu și înjurând să se oprească durerea provocată artificial.

„Am simțit cam 20 de cuțite care intrau în mine. Nu am mai simțit niciodată genul ăsta de durere în corpul meu. Nu există așa ceva!”, a mărturisit actorul la testimonial.

Concurentul a cedat psihic după această probă și a devenit foarte irascibil, în timp ce Lizi încerca să-l înbuneze spunându-i că au pierdut doar 400 de euro în această zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Media » Power Couple România – La bine și la greu, 6 februarie 2024. Natanticu a cedat psihic și fizic la durerile nașterii