Antena Meniu Search
x

Power Couple România: Surpriză uriaşă pentru cuplurile aflate în concurs. Fostele echipe s-au întors în competiţie

Surpriză uriaşă pentru concurenţii rămaşi în competiția Power Couple România. Cuplurile eliminate s-au întors în concurs, iar toate planurile şi strategiile au fost date peste cap. Mai ales că una din echipe se va lupta pentru a ajunge în Marea Finală.

de Redactia Observator

la 11.03.2024, 22:05

Power Couple România: Surpriză uriaşă pentru cuplurile aflate în concurs. Fostele echipe s-au întors în competiţie

CRBL și soția lui, Elena, Cristi și Gabriela Iacob, Roxana Blenche și Cătălin Bucur, Lino Golden și Delia, dar și Daiana Anghel și Sorin Gonțea au reintrat în vila, spre uimirea şi şocul colegilor. „Foarte norocoase au fost echipele”, a punctat Elena, soția lui CRBL, în legătură cu ieșirea lor din concurs în prima săptămână. „Și-au dat seama atunci că, dacă nu mă dau afară, poate nu mai au șansa asta niciodată. Dar cum ar fi să ne-ntoarcem în joc?”, a comentat CRBL.

Surpriză uriaşă pentru cuplurile aflate în concurs

„Nu aș vrea să mă întorc, pentru că eu am o criză destul de urâtă de spate în acest moment, pe de altă parte, este o ocazie cu care nu ne vom mai întâlni”, a spus Daiana Anghel.

Pentru Radu Siffredi și Oana Matache, Emi și Mădălina Popescu, Eliza și Cosmin Natanticu, dar și Ana și Tudor Ionescu, cuplurile rămase în competiţie, revenirea vechilor perechi nu a fost chiar aşa de uşor de digerat. „Am împietrit când i-am văzut, pentru că aveam impresia că ultima dată îi văzusem în urmă cu un an”, a spus Radu Siffredi. „Ne-a întors pe dos, nu ne așteptam la asta”, a adăugat Oana Matache.

„Sincer, eu consider că nu mai au ce căuta aici, au pierdut. Mă poate judeca oricine, dar acesta e adevărul, suntem într-un concurs”, a fost comentariul lui Emi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Media » Power Couple România: Surpriză uriaşă pentru cuplurile aflate în concurs. Fostele echipe s-au întors în competiţie