Antena Meniu Search
x

Premiera iUmor. Dan Badea revine pe platoul emisiunii cu un moment savuros la adresa juraţilor

Dan Badea revine pe platoul iUmor, chiar în cadrul premierei celui mai nou sezon al show-ului de umor de la Antena 1, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. 

de Redactia Observator

la 13.09.2023, 13:07

Invitat special al ediţiei, artistul a pregătit un moment savuros, din care nu au lipsit glumele acide la adresa juraţilor. N-a uitat nici de noii prezentatori ai show-ului, cărora le-a pregătit o mulţime de sfaturi preţioase.

„Luaţi-vă încălţăminte comodă, că e de stat mult în picioare!”, le-a spus Dan Badea lui Emi şi Cuza, noii prezentatori iUmor, pentru ca apoi să completeze: „Ţineţi minte câteva nume care vă vor hipnotiza! O să vedeţi, o să ajungeţi să îi visaţi! Şi vă provoc ca atunci când ajungeţi seara acasă şi vă intreabă partenerele voastre cum a fost la filmări, să le povestiţi!”, a mai spus Dan Badea.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii vor face deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care va avea premiera sâmbătă, 16 septembrie, de la 20:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Media » Premiera iUmor. Dan Badea revine pe platoul emisiunii cu un moment savuros la adresa juraţilor