Antena Meniu Search
x

Video Ruxandra Ion, creatoarea poveştilor de pe micul ecran: "Am visat la poveşti de când mă ştiu pe lume. Cheia e adevărul"

Într-o lume complicată, oamenii au nevoie de poveşti în care să evadeze. Se ocupă de asta Ruxandra Ion, creatoarea celor mai cunoscute seriale din România. De fix 20 de ani, construieşte poveşti pe micul ecran şi formează o nouă generaţie de tineri actori. Astăzi, îşi spune pentru prima oară propria poveste. 

de Redactia Observator

la 30.11.2023, 09:15

Vezi și

Ruxandra Ion: Când eram mică, până în şapte ani, mă obligau să dorm după-amiaza şi aveam un ceas cu pendulă, negociam să dorm o oră şi îmi inventam singură poveşti şi mă făceam că dorm. Cred că am visat la poveşti de când mă ştiu pe lume. Trebuie să râdă, să plângă, să ţipe şi să o crezi. Asta e cheia, cheia e adevărul. Dacă nu e adevărul, i-ai pierdut. Dacă ai o poveste bună spusă fără adevăr s-a dus. dacă ai poveste slabă dar cu un pic de adevăr şanse mai există.

Vedeţi reportajul pe larg cu Ruxandra Ion, diseară, la Observator 19.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » Ruxandra Ion, creatoarea poveştilor de pe micul ecran: "Am visat la poveşti de când mă ştiu pe lume. Cheia e adevărul"