Antena Meniu Search
x

Trei bărbaţi de care să FUGI mâncând pământul! Aceşti nativi sunt EGOIŞTII zodiacului şi te vor lăsa cu ochii în soare, cu prima ocazie

Ce femeie nu visează la povestea de dragoste perfectă, la relaţia în care să ofere totul partenerului şi să aibă, la rândul său, parte de toată atenţia?

Ce femeie nu visează la povestea de dragoste perfectă, la relaţia în care să ofere totul partenerului şi să aibă, la rândul său, parte de toată atenţia? Toate, nu-i aşa? Numai că nu toţi bărbaţii pe care îi întâlnim sunt capabili de aşa ceva. Există şi bărbaţi în faţa cărora ne lovim de un zid, de reţineri, care ne transmit de la început că nu vor oferi vreodată ceea ce ne dorim. 

Bărbatul Leu

Gandeste-te de doua ori inainte de a lua de buna orice declaratie de amor iti face nativul Leu. E atat de mandru de el incat nu prea stie sa iubeasca si altceva decat pe sine insusi. E egoist, e capricios, astfel ca va fi dificil sa accepti ca se pune pe sine mai presus decat orice. Nu e sensibil, nu e romantic. In schimb, e pragmatic si te va vedea mereu ca pe o sursa de venit, ca pe femeia de care are nevoie pentru a trai fara griji. Iubirea e dificil de obtinut in cazul sau.

Bărbatul Gemeni 

Nativul Gemeni te va ameti din vorbe. Iti va turna verzi si uscate prin care va incerca sa te convinga de sentimentele sale, dar in realitate, atunci cand il vei pune sa isi demonstreze iubirea intr-un mod, va da bir cu fugitii. Iubirea lui nu e de lunga durata, nu e stabila, serioasa. Niciodata un barbat din Gemeni nu te va iubi pana la adanci batraneti. Pentru ca nu stie ce inseamna sa iubesti cu adevarat. Cauta mereu ceva nou, asa incat sa isi simta tot timpul sufletul tanar.

Bărbatul Taur 

Barbatul Taur este prea preocupat de el insusi ca sa iubeasca si pe altii. Nu poate iubi pasional si irevocabil, cu toata fiinta sa, chiar daca iti jura contrariul. Stie cum sa te cucereasca, dar nu stie cum sa te pastreze. Dorintele si nevoile lui sunt intotdeauna mai importante decat ale tale. Mereu are probleme care le depasesc pe ale tale. Cel putin in constiinta lui. Nu va face niciodata compromisuri, in schimb ti le va cere tie ca si cum esti obligata sa le faci. Pentru ca iubirea sa este limitata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Trei bărbaţi de care să FUGI mâncând pământul! Aceşti nativi sunt EGOIŞTII zodiacului şi te vor lăsa cu ochii în soare, cu prima ocazie