Antena Meniu Search
x

Foto A cântat pentru părinții lui Ștefan Bănică, acum urcă pe scena X Factor

O româncă stabilită în Italia, care a avut ocazia să cânte și pentru părinții lui Ștefan Bănică, îi încântă în această seară pe jurați! X Factor se vede în porție dublă, în fiecare joi și vineri, de la ora 20.30, la Antena 1.

de Redactia Observator

la 19.11.2020, 20:35

Vezi și

Silvia Mitrache, o craioveancă stabilită de 30 de ani în Italia, îndrăgostită de muzică și care a cântat în Franța, în Germania, dar și în România, îi încântă în această seară pe jurații X Factor. Mai mult, Silvia, care a urcat pe scenă în trecut și alături de nume mari din România, precum Margareta Pâslaru, Mirabela Dauer sau Angela Similea, îi va dezvălui lui Ștefan Bănică faptul că a avut ocazia să cânte și pentru părinții acestuia. ”Cred că aveați 13-14 ani când eu cântam la un bar aici în București, când ați venit cu mama și tatăl”, îi va spune aceasta, dar juratul are un răspuns pregătit.

Demonstrația de forță pe care o va face Silvia Mitrache, dar și ce alți concurenți vor urca pe scena X Factor, telespectatorii pot vedea în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1. Dacă până acum jurații aflau abia la finalul audițiilor ce grupă le va fi repartizată, în cel de-al nouălea sezon X Factor, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au fost anunțați încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce îi va face să ia decizii mult mai strategice.

A cântat pentru părinții lui Ștefan Bănică, acum urcă pe scena X Factor

Antena 1

Așadar, în sezonul 9 X Factor, Loredana va fi mentorul grupei de băieți sub 24 de ani, Florin Ristei a primit Grupurile, Ștefan Bănică va căuta factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani, în timp ce Delia crede că are categoria câștigătoare: Mixt este grupul pentru concurenți de peste 24 de ani, iar până acum jurata X Factor a câștigat în ambele cazuri când a mai fost mentorul lor – în 2013, alături de Florin Ristei, iar în 2018 împreună cu Bella Santiago.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri Mondene » A cântat pentru părinții lui Ștefan Bănică, acum urcă pe scena X Factor