Antena Meniu Search
x

Sandra Izbaşa, vedetă în filmul 'Faci sau taci', după performanţa uriaşă din gimnastică

A făcut performanţă în sala de gimnastică, a obţinut şapte medalii de aur, cinci de argint şi tot atâtea de bronz, iar acum debutează... în actorie.

de Redactia Observator

la 08.03.2019, 13:49

Vezi și

A făcut performanţă în sala de gimnastică, a obţinut şapte medalii de aur, cinci de argint şi tot atâtea de bronz, iar acum debutează... în actorie.

Sandra Izbaşa, sportiva noastră de talie mondială joacă în lungmetrajul semnat de Iura Luncaşu - "Faci sau taci", alături de alte nume sonore din România.

Pelicula intră în cinematografe pe 15 martie. Dar... ceea ce poate nu ştiaţi, Sandra Izbașa a primit rolul la doi ani după ce a absolvit cursurile de actorie. Haideţi să mergem deocamdată în culisele filmului şi revenim.

Sandra Izbaşa face un dublu salt perfect. Porneşte pe noul drum... bătăioasă cum o ştim. Personajul o reprezintă.

Pe acelaşi subiect

A fost creat dealtfel special pentru ea de Iura Luncaşu.

"Ăsta a fost cel mai greu proiect al nostru, mai ales în regimul ăsta independent. Această filmare a fost foarte solicitantă, nu a mai fost genul ăla de filmare să mai avem timpi morţi, liberi, să apară glumiţe pe ici, pe colo. Era totul. Tot timpul aveam lucruri de făcut, ne-am dorit un proiect altfel, să facem un pas următor important. Să ajungem la nivelul ăla de performanţă pe care şi-l doreşte publicul", a explicat Iura Luncaşu.

Gimnasta noastră de aur intră în pielea unui... ofiţer DIICOT care trebuie să destructureze o reţea de traficanţi de carne vie.

"Numai americanilor le iese să fie totul cu distractie. La filmul românesc e totul de buget şi atunci devine o dramă. Sunt extrem de fericit ca este un film, o comedie unde se râde, se zâmbeşte de la început până la sfârşit. Asta mi s-a părut extraordinar. Din primul moment până în ultimul te ţine într-o stare de bine", a precizat Codin Maticiuc.

15 nume sonore tac şi... fac parte din distribuţia filmului.

Lungmetrajul "Faci sau taci" a fost filmat în totalitate în România, în 13 locaţii diferite din sud-vestul ţării. În 15 martie, comedia spumoasă îşi va avea premiera pe marile ecrane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Sandra Izbaşa, vedetă în filmul 'Faci sau taci', după performanţa uriaşă din gimnastică