Antena Meniu Search
x

Actorul american, Philip Seymour Hoffman, a fost găsit mort

Actorul Philip Seymour Hoffman a fost găsit mort în apartamentul său din Manhattan, anunţă publicaţia Wall Street Journal.

Vezi și

Se pare că actorul, în vârstă de 46 de ani, a fost găsit zăcând fără suflare, în baie, de către un prieten de-al său, scenarist. Potrivit publicației americane, acesta a anunțat tragedia la 911.

Deocamdată, anchetatorii nu au făcut publică o cauză a morții. Speculațiile se îndreaptă însă spre o supradoză de droguri, scrie variety.com.

Unul dintre cei mai apreciați actori americani, Hoffman a câștigat, în 2006, premiul Oscar pentru rolul său din filmul "Capote" in 2006 și a mai fost nominalizat de trei ori la categoria "Cel mai bun actor in rol secundar" pentru aparițiile din filmele "Charlie Wilson's War" (2007), "Doubt" (2008) și "The Master" (2012).

De-a lungul carierei sale extraordinare, Hoffman a jucat în producții uriașe precum: "Hunger Games", "Big Lebowski", "Talentatul domn Ripley", "Doi oameni perfecti", "Dragonul Rosu", "Cold Mountain", "Misiune: Imposibila III", "Synecdoche, New York", "Ziua tradatorilor/ The Ides of March" si "Moneyball: Arta de a invinge".

Vestea a căzut ca un trăznet peste lumea cinematografică, mai ales că, recent, actorul și-a făcut apariția la Sundance Film Festival, pentru a-și promova noul film "God's Pocket".

Actorul american era căsătorit cu Mimi O'Donnell și avea 3 copii - un băiat de 10 ani și două fete.

Publicația Mirror scrie că Hoffman a urmat, în trecut, un tratament pentru dependența sa de heroină și de pastile. În prezent, se pare că ducea aceeași luptă.

Starul din "Capote" și "Boogie Nights" a petrecut, anul trecut, 10 zile într-o clinică de dezintoxicare.

Aceeași publicație scrie că Hoffman a început să consume droguri pe bază de prescripție medicală, în 2012, înainte de a trece la heroină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri Mondene » Actorul american, Philip Seymour Hoffman, a fost găsit mort