Antena Meniu Search
x

Actriţa Gabriela Porumbacu, direct în finala iUmor

I-a cucerit cu prezenţa şi cu numărul său de stand-up şi aşa a ajuns direct în finala iUmor. Vorbim despre actriţa Gabriela Porumbacu, o tânără aflată la început în lumea stand-up-ului, dar cu mult potenţial.

de Redactia Observator

la 02.11.2020, 17:22

Vezi și
  • Gabriela Porumbacu a apărut în fața juraților dornică să discute despre cel mai mare complex pe care îl are: înălțimea.
  • Ea a precizat încă de la început că are 1 metru şi 85 de centimentri, iar acest lucru mai mult a încurcat-o în viaţă.

Ea a reuşit să convingă atât juraţii iUmor, cât şi telespectatorii că merită un loc în finala celui de-al nouălea sezon. Gabriela Porumbacu a apărut în fața juraților dornică să discute despre cel mai mare complex pe care îl are: înălțimea.

Ea a precizat încă de la început că are 1 metru şi 85 de centimentri, iar acest lucru mai mult a încurcat-o în viaţă. Numărul său a primit 3 de DA, aşa că actriţa se va întâlni în marea finală cu ceilalţi şapte preferaţi ai telespectatorilor de până acum.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Actriţa Gabriela Porumbacu, direct în finala iUmor