Antena Meniu Search
x

Adrian Stoica și cățelușa Hurricane au ajuns în finala iUmor

A urcat cu câinele pe scenă şi a ajuns direct în finala iUmor. Este vorba despre Adrian Stoica, un dresor canin stabilit de peste două decenii in Italia.

de Redactia Observator

la 02.03.2020, 17:17

Vezi și
  • Adrian Stoica este un dresor canin stabilit de peste două decenii in Italia.
  • Delia a recunoscut că "a fost de departe cel mai frumos moment de la iUmor"

A urcat cu câinele pe scenă şi a ajuns direct în finala iUmor. Este vorba despre Adrian Stoica, un dresor canin stabilit de peste două decenii in Italia.

Ca să impresioneze juraţii concurentul a ales să prezinte un număr alături de câinele său, Hurricane. Ceea ce s-a şi întâmplat.

Delia a recunoscut că "a fost de departe cel mai frumos moment de la iUmor", iar Cheloo a spus că se teme de ideea de a avea un câine atât de deștept în casă. Mihai Bendeac, însă, a rămas fără cuvinte.

Concurenții care primesc minimum două "Thumbs up" vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1. Câştigătorul fiecărei ediții se califică direct în finală.

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoţită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde puteţi vedea tot ce se întâmplă în culise și aveţi acces nelimitat şi necenzurat la numerele integrale din cel de-al optulea sezon iUmor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Adrian Stoica și cățelușa Hurricane au ajuns în finala iUmor