Antena Meniu Search
x

Alain Delon se declară scârbit de viața din ziua de azi: "Îmi vine să vomit, totul e fals. Voi părăsi această lume fără regrete"

Celebrul actor francez Alain Delon a dezvăluit, într-un interviu, că este scârbit de viața din ziua de azi, fiind înconjurat numai de oameni falși.

Celebrul actor francez Alain Delon a dezvăluit, într-un interviu eveniment acordat Paris Match, că este scârbit de viața din ziua de azi, fiind înconjurat numai de oameni falși, interesați de bani.

Alain Delon a precizat, în interviul apărut într-un număr special al Paris Match consacrat celor 60 de ani de cariera ai starului francez, că va părăsi această lume "fără regrete", după ce "a cunoscut totul și a văzut totul".

"Viața nu îmi mai oferă mare lucru. Am cunoscut totul, am văzut totul. Dar, mai ales, urăsc această epoca, îmi vine sa vomit. Sunt aceste ființe pe care le urăsc. Totul este fals, totul este ipocrit. Nu mai există respect, cuvântul dat. Nu contează decât banii. Toata ziua auzim vorbind de crime. Știu că voi părăsi această lume fără regrete", a declarat Alain Delon.

Pe acelaşi subiect

Actorul vorbește în interviu și despre relațiile dificile pe care le-a avut de-a lungul timpului cu familia sa, despre femeile pe care le-a iubit, dar și despre prietenii pe care i-a pierdut.

"Aproape toata lumea a murit", afirma actorul din "Ghepardul", marcat de pierderea actriței Mireille Darc, cu care a format un cuplu în anii 70. 

Alain Delon, în tinerețe

În legătură cu ultimele sale dorințe, starul francez, ajuns la 82 de ani, a precizat că vrea să mai urce "pe scenă o ultima dată".

Alain Delon ar trebui să înceapă filmările pentru o peliculă în care va juca alături de Juliette Binoche, însă această întârzie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Alain Delon se declară scârbit de viața din ziua de azi: "Îmi vine să vomit, totul e fals. Voi părăsi această lume fără regrete"