Antena Meniu Search
x

Alexandra Stan nu are voie sa cante piesele care au consacrat-o

Alexandra Stan nu va scapa prea curand de chinul prin care a trecut. Chiar daca medicii ar lasa-o sa apara in fata fanilor, artista nu ar avea voie sa cante piesele care au consacrat-o.

Vezi și

“Atat in plan fizic, cat si psihic, daca vreti, vatamarile cauzate i-au produs insemnate consecinte. Sunt probleme in continuare cu urechea, cu ochiul la care a fost lovita, si de asemenea si la gat probleme “, a declarat Marius Nada, avocatul Alexandrei.

Medicii au externat-o pe Alexandra din spital la sfarsitul lunii trecute, cu o lista stricta de recomandari de urmat in perioada de recuperare.

Si chiar daca ar ar avea voie sa cante, situatia juridica e destul de complicata. Alexandra nu are voie momentan sa cante piesele care au consacrat-o. A cedat drepturile de autor tocmai managerului bataus. Oricum, avocatul sau e hotarat sa ceara rezilierea contractului.

Managerul nu a declarat nimic in fata presei. Exista, totusi, suspiciuni ca Prodan ar fi incercat s-o contacteze pe Alexandra. Si nu pentru a-si cere iertare.

Alexandra Stan a ratat, deja, mai multe concerte in tara si in strainatate, care i-ar fi adus ei si managerului sau cateva zeci de mii de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Alexandra Stan nu are voie sa cante piesele care au consacrat-o