Antena Meniu Search
x

AMI, transformare emoţionantă în Lara Fabian pe scena Te cunosc de undeva!

Moment cu totul şi cu totul emoţionant sâmbăta aceasta, în cadrul celei de-a opta gale Te cunosc de undeva!, difuzată de la ora 20:00, la Antena 1.

de Redactia Observator

la 30.10.2020, 10:58

AMI, transformată în Lara Fabian
AMI, transformare emoţionantă în Lara Fabian pe scena Te cunosc de undeva! - Antena 1

Ruleta a provocat-o pe AMI la o transformare foarte solicitantă, atât din punct de vedere al mesajului pe care îl transmite interpreta, cât şi al piesei.

Lara Fabian, cu piesa „Je suis malade” este transformarea care îi va da mari bătăi de cap artistei. „E cu totul şi cu totul special acest moment pentru mine, mai ales că este una dintre piesele preferate ale mamei mele. Şi-a dorit foarte mult să o interpretez, însă, nefiind genul meu, nu am făcut asta. La Te cunosc de undeva! voi face o exceptie şi voi cânta pentru mama sâmbăta aceasta. E un personaj foarte, foarte greu, îmi ies cu totul din zona de confort, are toate ingredientele care să mă pună cu totul în dificultate – mesaj, limba franceză, pe care nu o stăpânesc deloc, interpretare şi îmi doresc din suflet ca acest moment să iasă aşa cum trebuie, ca să îi îndeplinesc un vis mamei mele”, a declarat aceasta.

Cum se va descurca AMI şi la ce transformări îi va supune din nou ruleta pe concurenţii celui de-al cincisprezecelea sezon Te cunosc de undeva!, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală a transforming show-ului, difuzată sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » AMI, transformare emoţionantă în Lara Fabian pe scena Te cunosc de undeva!