Antena Meniu Search
x

Ana Maria Prodan îşi face singură vestimentaţia pentru Revelion

Alegerea ţinutei de Revelion este o sarcină extrem de importantă în această perioadă. Atât femeile, cât şi bărbaţii vor să arate impecabil la trecerea dintre ani.

Vezi și

Alegerea ţinutei de Revelion este o sarcină extrem de importantă în această perioadă. Atât femeile, cât şi bărbaţii vor să arate impecabil la trecerea dintre ani.

Soluţii pentru o apariţie de senzaţie sunt destule. Cei care nu vor să dea mii de lei pe o rochie sau pe un sacou, pot să îşi închirieze întreaga ţinută cu o sumă chiar şi de zece ori mai mică. Şi mai ieftin scapă cei care-şi croiesc singuri ţinuta. Cum este cazul Aneimaria Prodan.

Şi în acest an, ţinuta de Revelion trebuie să fie una spectaculoasă. Iar cine are talent şi nu vrea să scoată prea mulţi bani din buzunar, îşi poate concepe singur ţinuta. Anamaria Prodan s-a aşezat la maşina de cusut în urmă cu doar câteva zile. E prima dată când îşi face singură ţinutele. Va avea cel puţin 3, pentru că şi petrecerile la care va merge, sunt multe.

Mai ales că în America, acolo unde merge de Crăciun, nu poate purta orice. Cine nu are talent la cusut şi nici bani mulţi de dat, poate să închirireze o rochie de lux cu doar câteva sute de lei. De asemenea, femeile pot împrumuta şi accesorii care să se potrivească rochiei pe care au ales-o. Preţurile pentru închirirerea unei ţinute pot fi şi de zece ori mai mici decât preţul din magazin.

Atenţie însă, în cazul în care ţinuta este deteriorată, clientul va trebui să plătească preţul total al pieselor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Ana Maria Prodan îşi face singură vestimentaţia pentru Revelion