Antena Meniu Search
x

Ana Morodan și Teleșpan, eliminați din Asia Express - Drumul Elefantului

Seară cu emoții pentru cele trei cupluri de vedete care au trecut marți, pe Antena 1, printr-o cursă tensionată, nevoite să lupte pentru o ultimă șansă de a rămâne în competiția celui mai dur reality show, Asia Express- Drumul Elefantului.

de Redactia Observator

la 20.03.2019, 17:45

Vezi și

Seară cu emoții pentru cele trei cupluri de vedete care au trecut marți, pe Antena 1, printr-o cursă tensionată, nevoite să lupte pentru o ultimă șansă de a rămâne în competiția celui mai dur reality show, Asia Express - Drumul Elefantului.

Soarta lui Teleșpan și a Anei Morodan, ultima echipă ajunsă la Gina Pistol, a depins de culoarea elefantului din cutia securizată, care, din păcate, a fost roșie.

Cei doi au fost eliminați din cel mai dur reality show și s-au despărțit, cu lacrimi în ochi, de colegii lor: ,,Asia Express este mult mai mult decât un show TV, este o experiență personală. Am avut foarte multe de câștigat în urma acestei emisiuni. Prezența mea și a lui Morodan aici a fost o dovadă clară, palpabilă, că sunt un om norocos'', a spus Teleșpan emoționat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Ana Morodan și Teleșpan, eliminați din Asia Express - Drumul Elefantului