Antena Meniu Search
x

Andreea D, între muzică şi televiziune. Artista se poate lăuda cu un portofoliu muzical impresionant (Video)

Elena Andreea Dorobanţu, pe numele din buletin. Sau Andreea D, pe numele de scenă. O săptămână a împlinit cea mai recentă piesă, de la lansare.

de Redactia Observator

la 25.06.2019, 14:37

Vezi și

Elena Andreea Dorobanţu, pe numele din buletin. Sau Andreea D, pe numele de scenă. O săptămână a împlinit cea mai recentă piesă, de la lansare. Şi, în cele 8 zile, numai pe youtube melodia a strâns peste 80 de mii de vizualizări. 

Avea 12 ani când a început să studieze canto. Patru ani mai târziu umplea deja sălile de spectacol din Ploieşti. Succesul l-a cunoscut însă abia după ce s-a mutat la Bucureşti şi a început să colaboreze cu DJ celebri.

Dealtfel, piesa "All my people" a avut un succes răsunător. Şi la noi şi în străinătate. A intrat în top 10 în Germania, Austria şi Spania, iar în clasamentul românesc s-a situat pe locul al treilea. Un an mai târziu, Andreea D începea colaborarea cu DJ SAVA. 

Au urmat apoi hituri după hituri. Andreea D se poate lăuda acum cu un portofoliu muzical impresionant. Şi cu fani din întreaga lume. Dar nu s-a rezumat doar la muzică. A început să cocheteze şi cu televiziunea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Andreea D, între muzică şi televiziune. Artista se poate lăuda cu un portofoliu muzical impresionant (Video)