Antena Meniu Search
x

Video Andreea D şi BoyFlow colaborează pentru prima dată şi lansează un single de vară. Andreea D: Sunt convinsă că voi mai colabora cu el

Andreea Dorobanţu, cunoscută şi ca Andreea D tocmai a lansat o piesă care ne invită la dans şi ne îndeamnă să trăim la intensitate maximă lucrurile frumoase din viaţa noastră. Este şi prima colaborare a Andreei D cu BoyFlow, un artist spaniol. 

de Redactia Observator

la 10.06.2021, 14:31

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Andreea D și BoyFlow colaborează pentru prima dată și lansează "Zuli Zuli", un single numai bun de ascultat, cu iz de vară și cu un vibe fresh ce te îndeamnă să trăiești fiecare clipă cu zâmbetul pe buze. Compus de către Silviu Păduraru alături de Dragoș Damsa, Emanuela Oancea și Alin Țigănuș în studiourile Metropolitan Records, "Zuli Zuli" este însoțit de un videoclip ce surprinde prin imagini povestea din spatele versurilor. 

Şi este foarte posibil ca această colaborare să aibă şi o continuare. Pentru că simt muzica la fel, cei doi artişti plănuiesc deja să mai scoată şi alte piese împreună. Iar Boy Flow îşi doreşte chiar să vină în România, să ne descopere ţara. 

Andreea D și-a început cariera ca MC și a susținut zeci de spectacole în întreaga țară ca MC Leya. În 2011 a devenit cunoscută pe plan internațional odată cu succesul single-ului "All My People", o colaborare cu Sasha Lopez ce a adunat peste 50 de milioane de vizualizări pe YouTube și a primit două discuri de platină în Canada și Japonia. În același an a lansat alături de DJ Sava "Money Maker" și "Free", iar în vara anului 2012 a lansat primul single din cariera să solo - "So Real". Au urmat apoi single-uri precum "Opa Opa Bim Bim Bim", "Magic Love", "Paradise" ,"Get Freaky",  "Rompedon" și "Loving You".

Cântăreț, pianist, compozitor și producător de muzică, BoyFlow este un artist foarte talentat, ce își dorește ca muzica lui să ajungă la inimile oamenilor de pretutindeni. În prezent, single-urile sale au generat peste un milion de vizualizări pe YouTube iar piese de succes precum "Loba", "Abandonado", "Déjame Decirte", "MiDama" și "YaTengoOtra" au fost ascultate în toată Spania și America Latină. Recent, artistul a lansat alături de Cat Music Spain "El Tren", o piesă despre iubire, despărțire, durere și puterea de a merge mai departe.

Interviul integral cu Andreea D poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Andreea D şi BoyFlow colaborează pentru prima dată şi lansează un single de vară. Andreea D: Sunt convinsă că voi mai colabora cu el