Antena Meniu Search
x

Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette, este câștigătorul iUmor, sezonul 9

Cei de acasă l-au trimis direct în ultima etapă și tot ei l-au ajutat pe Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette, să devină cel de-al nouălea câștigător iUmor, aseară, în marea finală a celui de-al nouălea sezon, la Antena 1.

de Redactia Observator

la 21.12.2020, 19:54

Andrei Ungureanu în platoul iUmor
Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette, este câștigătorul iUmor, sezonul 9 - Antena 1
  • iUmor a fost lider și la nivelul întregului public din mediul urban.
  • Şi la nivel național, Antena 1 a condus clasamentul audienţelor.

Finala celui de-al nouălea sezon iUmor, difuzată duminică seara, între orele 19:59 – 01:35, la Antena 1, a fost lider de audiență, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din mediul urban şi la nivel național.

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 7.9 puncte de rating și 27.1% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv cu o medie de 5.3 puncte de rating şi 18.3% cotă de piaţă.

iUmor a fost lider și la nivelul întregului public din mediul urban cu o audiență medie de 6.8 puncte de rating și 19.1% cotă de piață, în timp ce poziţia secundă a fost ocupată de Pro Tv cu 4.8 puncte de rating și 13.3% cotă de piață.

Şi la nivel național, Antena 1 a condus clasamentul audienţelor, cu 6.5 puncte de rating şi 17.7% cotă de piaţă, în timp ce poziţia secundă era ocupată de Pro Tv cu 5.1 puncte de rating şi 13.9% cotă de piaţă.

În minutul de aur, 20:43, aproape două milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1, maim ult decât dublu faţă de cei care urmăreau atunci Protv.

De pe Tik Tok, unde vorbește despre cum este viața sa influențată de sindromul Tourette, Andrei Ungureanu, a urcat direct pe scena iUmor cu un bagaj plin de autoironie. ”Am început să fac Tik Tok de un timp și mă filmez pentru a le arăta și altora ce înseamnă să trăiești cu acest sindrom. Cumva este o parte din mine acum, Tourette e atunci când corpul meu se mișcă involuntar, scoate sunete învoluntar și vă înjură involuntar”, le-a explicat Andrei juraților în audiții. Andrei crede că prezența sa în finala iUmor este o realizare, mai ales după ce a fost mulți ani o victimă a bullying-ului din cauza sindromului de care suferă. ”M-a ajutat foarte mult, acum nu îmi mai e teamă să ies afară, oamenii când mă văd, acum nu mă înjură, poate chiar vor să facă o poză cu mine!”, mărturisește Andrei. Și pentru numărul său din finală Andrei a adoptat o ironie față de momente obișnuite din viața sa de zi cu zi. ”Ce îl face pe el valoros ca și comediant este modul în care reacționează el la replicile pe care singur le are”, a spus Mihai Bendeac.

Finala celui de-al nouălea sezon a avut nu mai puțin de zece concurenți trimiși de jurați la votul publicului, iar Andrei s-a ”luptat” cu cei mai buni concurenți din acest sezon: Giorgiana Lupu, Mihai Tasici, Petre Dănuț Irinel, Elena Voineag, Biba Struja, Cristi Manolache, Mădălin Ghioc, Ștefan Nistor și Costel Pripas, Fachirul din Periș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette, este câștigătorul iUmor, sezonul 9