Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Antonia şi Alex Velea îşi vor jura iubire veşnică în faţa lui Dumnezeu: "Eşti focul din inima mea. Te iubesc până dincolo de moarte!"

Bat clopote de nuntă în showbiz. După opt ani de relaţie şi doi copii, Antonia şi Alex Velea sunt pregătiţi să-şi unească destinele şi oficial. Cântăreţul i-a dăruit un inel cu safire şi diamante de câteva mii de euro, apoi a imortalizat momentul şi a postat poza pe Instagram.

de Redactia Observator

la 22.07.2021 , 21:58

Au trecut opt ani de când s-au văzut pentru prima dată într-un studio de înregistrări. Acum, se pregătesc de nuntă. Alex Velea a îngenuncheat, i-a promis iubire veşnică şi a cerut-o în căsătorie.  Apoi a anunţat totul pe Instagram. 

"Eşti focul din inima mea. Te iubesc până dincolo de moarte!", a fost declaraţia lui Velea pentru cea care îi este jumătate. Dar începuturile au fost pline de scântei, mereu în atenţia presei. 

Relaţia dintre cei doi artişti a fost una controversată

Vezi și

''Începuturile relaţiei nu au fost chiar simple. Ba chiar complicate. Venim din cupluri nefericite şi eu şi ea şi lumea nu a luat-o ca atare. Au zis ba că eu i-am stricat ei familia, ba că ea a stricat-o pe a mea. Că ne-am creat fericirea pe drama altora şi pe nefericirea foştilor parteneri.'' 

Pe acelaşi subiect

Şi a curs multă cerneală legat de divorţul Antoniei de italianul Vincenzo Castellano. Abia în această primăvară s-au pus de acord şi s-au separat oficial. 

''Nu ne-am uitat în stânga şi în dreapta, nu a contat părea oamenilor. Ne-am ghidat după ce ne-a spus inima.'' 

Cei doi sunt şi părinţi. În 2014, s-a născut Dominic, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim.

''Sper să sunt un stâlp pentru ea aşa cum este şi ea pentru mine.

Eşti! Te iubesc şi te respect.

Sunt super fericit că este lângă mine, este sprijinul meu. E prietenul meu cel mai bun, e totul pentru mine.''

Luni a fost invitat în platoul Observator şi nu a suflat nicio vorbă despre ce avea de gând.

''Nu prea apuc să mă bucur de viaţă atât de mult pe cât mi-aş dori. Am tot ce îmi doresc, îi mulţumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru treaba asta. Am o familie extraordinară, o carieră care funcţionează.'' 

Acum, aşteptăm data nunţii! Şi să vedem ce rochie de mireasă va alege frumoasa Antonia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri Mondene » Antonia şi Alex Velea îşi vor jura iubire veşnică în faţa lui Dumnezeu: "Eşti focul din inima mea. Te iubesc până dincolo de moarte!"