Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite, lider de audiență! Antonia și Alex Velea au primit trei cuțite cu un meniu indian

Chefi la cuțite a fost din nou lider de audiență seara trecută și s-a situat în topul preferințelor telespectatorilor. Conform Kantar Media, cooking show-ul de la Antena1 a obținut la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani o audiență medie de 8.9 puncte de rating și o cotă de piață de 25.6%. Pe locul al doilea s-a situat ProTV cu o medie de 7.1 puncte de rating și 20.6% cotă de piață.

de Redactia Observator

la 31.03.2021, 13:57

Chefi la cuțite, lider de audiență! Antonia și Alex Velea au primit trei cuțite cu un meniu indian
Chefi la cuțite, lider de audiență! Antonia și Alex Velea au primit trei cuțite cu un meniu indian - Antena 1
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Chefi la cuțite a fost pe prima poziție și la nivelul întregului public din mediul urban, cu o audiență medie de 7.9 puncte de rating și o cotă de piață de 18.2 procente. Locul doi a fost ocupat de ProTV cu o medie de 6.6 puncte de rating și 15.2% cotă de piață.

În minutul de aur, 21:46, aproape 2 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din Romania au urmărit personajele și farfuriile din audițiile pe nevăzute Chefi la cuțite.

Surprizele s-au ținut în lanț, seara trecută, în cea mai nouă ediţie a show-ului de cooking de la Antena 1! Actorul Marius Săvescu le-a reamintit chefilor de personajele de desene animate din copilărie și a reușit să le smulgă hohote de râs.

Cu o carieră de peste 25 de ani ca actor de dublaj, talentul și vocea lui Marius se regăsesc în sute de reclame, dar și în vocile personajelor animate faimoase precum Duffy Duck, Taz, Sylvester sau Woody. La fel de surprizătoare a fost apariția în bucătăria Chefi la Cuțite a artiștilor Antonia și Alex Velea. Deși emoționați, cei doi au reușit să obțină toate cele trei cuțite pentru farfuria lor cu influențe din bucătăria indiană. 

Cea de-a 15-a probă a amuletei Chefi la cuțite a avut o temă deosebită, care le-a pus din nou la încercare abilitățile celor trei chefi: farfurii care să conțină minimum trei texturi diferite! Pe parcursul probei, chef Dumitrescu a fost de departe cel mai încercat și, presat de timp, a reușit să verse ingrediente și să scape sau să rupă ustensile.

Efortul, dar și nervii săi, au fost însă răzbunate în momentul în care chef Jakob Hausmann a rămas fără cuvinte când a gustat tarta sa cu lămâie. Așadar, amuleta îi va aduce lui Florin Dumitrescu un avantaj semnificativ în concurs: ”Poți salva un concurent din echipa ta, în cazul în care e eliminat, înlocuindu-l însă cu altul”.

Duminică, de la ora 20.00 Chefi la Cuțite revine cu un nou episod al audițiilor pe nevăzute îi va aduce pe cei trei chefi față în față cu farfurii spectaculoase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Chefi la cuțite, lider de audiență! Antonia și Alex Velea au primit trei cuțite cu un meniu indian