Antena Meniu Search
x

800 de opere de artă, în valoare de milioane de Euro, expuse la Art Safari

Facem acum o călătorie în lumea fascinantă a artei din secolul 20 până la cea rebelă din zilele noastre. Nu mai puţin de 800 de opere de artă ce valorează milioane de euro sunt expuse la Art Safari, în patru etaje pline de poveşti. Dacă nu aţi ajuns deja acolo, grăbiţi-vă. Doar duminică mai poate fi vizitat muzeul temporar.

Andra Mitu
de Andra Mitu

la 19.09.2020, 22:51

Vezi și
  • Art Safari e cel mai mare muzeu temporar din România.
  • Operele de artă sunt expuse pe 11 mii de metri pătrați.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19.

11 mii de metri pătraţi de artă românească de patrimoniu și contemporană, dar și artă internațională, în valoare de 12 milioane de euro. Suntem la Art Safari, cel mai mare muzeu temporar din România. Sute de oameni au stat la coadă pentru o călătorie în lumea fascinantă a artei. În anul pandemiei, testul termometrului este obligatoriu. La fel şi masca. Iar vizitatorii sunt îndrumaţi de săgeţi pe unde să meargă.

Călătoria în lumea fascinantă a artei începe cu lucrările lui Gheorghe Petraşcu. Continuă apoi cu operele semnate de Sabin Bălaşa, considerat un romantic cosmic. Ultimele două etaje sunt dedicate Şcolii de la Bucureşti, respectiv Guerrilla Girls.

Ioana Ciocan, director Art Safari: Un grup rebel din Statele Unite, Guerilla Girls, care vine special de la New York pentru a povești despre drepturile femeilor.

În total, 800 de lucrări sunt expuse în ediţia cu numărul şapte a evenimentului.

Preţul unui bilet porneşte de la 50 de lei pentru o persoană. Dar poate ajunge chiar şi 99 de lei pentru un tur de noapte. Mâine este ultima zi în care expoziţia mai poate fi vizitată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » 800 de opere de artă, în valoare de milioane de Euro, expuse la Art Safari