Video

Artiştii de la NoStress, detalii despre ultima piesă lansată cu ocazia aniversării a opt ani de activitate

De Redactia Observator.
Publicat: 27.05.2021, 14:20.
Actualizat: 27.05.2021, 14:21

Artiştii de la NoStress sărbătoresc opt ani de activitate şi ne oferă, nouă, tuturor un dar special! Se numeşte "Îţi aparţin" şi este o piesă sensibilă şi romantică, pe un ritm diferit faţă de cel cu care ne-au obişnuit membrii trupei!

Trupa NoStress celebrează pe 1 iunie opt ani de activitate și vine în întâmpinarea fanilor cu un cadou muzical. "Îți aparțin" este continuarea firească a tot ceea ce s-a construit până acum. În fiecare an artiştii au încercat să vină cu ceva nou și, după toate melodiile energice pe care le-au lansat, au simțit că este momentul să arate și latura sensibilă și romantică a trupei.

"Îți aparțin" este o readaptare a piesei "Lost in this moment" lansată de trupa americană Big&Rich în 2007, piesă ce a ocupat locul 1 în celebrul top Billboard Country Songs.

"Prima oară când am ascultat 'Lost in this moment' am simțit că este genul de piesă reprezentativă pentru gașca noastră. M-a cucerit de la break-ul de tobe din primele secunde și m-am apucat să scriu versurile în limba română în aceeași zi în care am descoperit această superbă melodie. Mi-am dorit să transmitem același mesaj pe care piesa originală îl are, iar experiența și emoțiile trăite până în prezent la toate evenimentele private unde am cântat, m-au inspirat să scriu această declarație de dragoste", declară Elizé, solista trupei.

Mai multe detalii, în materialul video.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.