Antena Meniu Search
x

Video Artiştii de la NoStress, detalii despre ultima piesă lansată cu ocazia aniversării a opt ani de activitate

Artiştii de la NoStress sărbătoresc opt ani de activitate şi ne oferă, nouă, tuturor un dar special! Se numeşte "Îţi aparţin" şi este o piesă sensibilă şi romantică, pe un ritm diferit faţă de cel cu care ne-au obişnuit membrii trupei!

de Redactia Observator

la 27.05.2021, 14:21

Vezi și
  • Artiştii de la NoStress sărbătoresc opt ani de activitate.

Trupa NoStress celebrează pe 1 iunie opt ani de activitate și vine în întâmpinarea fanilor cu un cadou muzical. "Îți aparțin" este continuarea firească a tot ceea ce s-a construit până acum. În fiecare an artiştii au încercat să vină cu ceva nou și, după toate melodiile energice pe care le-au lansat, au simțit că este momentul să arate și latura sensibilă și romantică a trupei.

"Îți aparțin" este o readaptare a piesei "Lost in this moment" lansată de trupa americană Big&Rich în 2007, piesă ce a ocupat locul 1 în celebrul top Billboard Country Songs.

"Prima oară când am ascultat 'Lost in this moment' am simțit că este genul de piesă reprezentativă pentru gașca noastră. M-a cucerit de la break-ul de tobe din primele secunde și m-am apucat să scriu versurile în limba română în aceeași zi în care am descoperit această superbă melodie. Mi-am dorit să transmitem același mesaj pe care piesa originală îl are, iar experiența și emoțiile trăite până în prezent la toate evenimentele private unde am cântat, m-au inspirat să scriu această declarație de dragoste", declară Elizé, solista trupei.

Mai multe detalii, în materialul video.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Artiştii de la NoStress, detalii despre ultima piesă lansată cu ocazia aniversării a opt ani de activitate