Antena Meniu Search
x

Bebelusul lui Kate si William ii costa pe britanici 283 de milioane de euro

Copilul printului William si al ducesei Kate este asteptat cu nerabdare de toata planeta, nu numai de familia regala. Bebelusul lui Kate si William ii costa pe britanici 283 de milioane de euro.

Vezi și

Cel mai nou mostenitor al tronului britanic va veni pe lume pe cale naturala, in acelasi spital in care printesa Diana i-a adus pe lume pe fiii ei, printul William si printul Harry.

La fel ca atunci, intregul Regat Unit se pregateste intens pentru marele eveniment. Expertii financiari vorbesc de un cost total de 283 de milioane de euro. Doar o singura noapte petrecuta de ducesa de Cambdrige in vestita clinica va costa 7.400 de euro. Costurile sunt ingrosate si de petrecere.

Aceasta are un cost estimativ de 101 milioane de euro. Din meniu nu vor lipsi mancarurile alese si sampania. In plus, cei peste patru milioane de invitati vor primi din partea Casei Regale suveniruri. Este vorba despre DVD-uri special editate pentru marele eveniment care se ridica la 89 de milioane de euro si servicii de ceai de portelan. Si acestea, in valoare de 93 de milioane de euro. Venirea pe lume a noului mostenitor va fi sarbatorita si cu 41 de salve de tun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Bebelusul lui Kate si William ii costa pe britanici 283 de milioane de euro