Bella şi Gigi Hadid, ironizate că s-au pozat cu cărţi în mâini

De Redactia Observator.
Publicat: 22.03.2019, 11:08.
Actualizat: 22.03.2019, 12:22

Tot scandalul a pornit după ce Bella Hadid a postat chiar ea poza ultimului roman al lui Stephan King, un volum gros pe care pare să-l citească de câteva luni. Însă a vedeta a folosit cartea şi pentru a-şi ascunde chipul de fotografi.

Tot scandalul a pornit după ce Bella Hadid a postat chiar ea poza ultimului roman al lui Stephan King, un volum gros pe care pare să-l citească de câteva luni. Însă a vedeta a folosit cartea şi pentru a-şi ascunde chipul de fotografi.

Sora sa Gigi şi-a surprins şi mai mult fanii, când a fost văzută cu romanul clasic "Străinul", de Albert Camus, una din cărţile favorite ale intelectualilor francezi.

Fără să ia în seamă glumele răutăcioase, este posibil ca surorile Hadid să continue, probabil, lectura în momentele libere.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.